HomeDLS-genen

De genen van DLS®

DLS van HOMIJ. Ons DNA in elk gebouw. Integraal ontwerp, snel bouwen, comfortabel gebruik en flexibel beheer. Dat zijn de bouwstenen van DLS®. Het resultaat is tevredenheid. Over het bouwproces, over het gebruik en over de exploitatie.

Bekijk ook eens onze DLS®-projecten.

DLS - Integraal ontwerp

Integraal ontwerp

DLS® en BIM gaan 100% samen. Het ontwerp legt de basis voor de bouw, gebruik en beheer. U krijgt een installatie van hoge kwaliteit met een comfortabel binnenklimaat en flexibel gebruik. Van ontwerp tot en met facilitair beheer: DLS® staat voor integraal ontwerpen.

DLS - Snel bouwen

Snel bouwen

In de schacht van het gebouw komt een backbone van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. Het geprefabriceerde leidingwerk wordt per verdieping in elkaar gezet. Afgiftepunten en apparatuur wordt Plug&Play aangesloten. DLS® staat voor snel bouwen.

DLS - Comfortabel gebruik

Comfortabel gebruik

Het draait om de gebruikers in het gebouw. Zij moeten in een comfortabele omgeving kunnen werken. Dat lukt met DLS®. Natuurlijk met met licht- en klimaatregeling per werkruimte. Maar ook een gezond binnenklimaat. DLS® staat voor comfortabel gebruik.

DLS - Flexibel beheer

Flexibel beheer

Herindeling? Dankzij het gebruik van kunststof leidingen en plug&play oplossingen is het snel gerealiseerd. En het Bouw Informatie Model? Dat gaat verder als Beheer Informatie Model voor facilitair beheer en onderhoud. DLS® staat voor eenvoudig en flexibel beheer. 

+