icon-arrow-right
Home HOMIJ Networks | Connectivity that's IP

HOMIJ Networks | Connectivity that's IP

HOMIJ Networks levert gebruikers van gebouwen optimale mogelijkheden voor connectiviteit, om daarmee een bijdrage te leveren aan hun activiteiten. Wij verbinden gebruikers wereldwijd.

20151015-visual1.jpg

HOMIJ Networks wil voor organisaties een kennispartner zijn op het gebied van IP-technologie. De snelle ontwikkelingen in de markt bieden steeds nieuwe mogelijkheden op het gebied van connectiviteit. Door het integraal verbinden van technieken en producten ontstaat steeds een optimale oplossing voor het connectiviteits-vraagstuk.

Telecommunicatie

Optimale communicatie en bereikbaarheid zijn essentieel. Tegelijkertijd moet communicatie efficiënt zijn en bij voorkeur niet te veel kosten. Nieuwe technologieën maken dit mogelijk.

Lees meer

Data-infrastructuren

Bij de aanleg van data-infrastructuren speelt projectmanagement een grote rol. U wilt immers dat de vervanging van uw netwerk een korte doorlooptijd kent en dat uw processen minimale hinder...

Lees meer

Netwerkapparatuur

Local Area Networks (LAN's) zijn de locale datanetwerken in organisaties. Een belangrijk LAN component vormen de switches: schakels tussen PC's en serverapparatuur.

Lees meer

Support

Wij zijn u graag van dienst met adequate ondersteuning. Heeft u een probleem? Neemt u dan direct contact op met de helpdesk. Bent u op zoek naar een handleiding? Voor Avaya en...

Lees meer

Contact

Wij zijn u graag van dienst. Wat kunnen wij voor u betekenen? Neemt u hiervoor s.v.p. even contact met ons op. Dat kan via onderstaande contactgegevens, of via het reactieformulier op deze pagina.

Lees meer
+