icon-arrow-right
HomeData-infrastructuren

Data-infrastructuren

Bij de aanleg van data-infrastructuren speelt projectmanagement een grote rol. U wilt immers dat de vervanging van uw netwerk een korte doorlooptijd kent en dat uw processen minimale hinder ondervinden van deze activiteiten.

databekabeling.jpg

Of het nu gaat om vervanging van uw netwerk of renovatie van uw serverruimte, de aanpak van HOMIJ Networks zorgt ervoor dat dit zo efficiënt mogelijk gebeurt. De projectorganisatie bestaat uit de projectleider (uw aanspreekpunt), die ondersteund wordt door een ervaren werkvoorbereider en de installerende data-monteurs. Nauw contact binnen deze projectorganisatie zorgt ervoor dat er snel gereageerd kan worden op veranderende omstandigheden.

Twisted-pair netwerken

Naast de gangbare twisted-pair bekabeling als Cat5e en Cat6, die voor 1000BaseT geschikt zijn, levert HOMIJ Networks ook het nieuwe Cat7 en Cat6a, welke geschikt is voor 10Gb ethernet. De bekabeling kan, afhankelijk van het fabrikaat, uitgevoerd worden in UTP, FTP en SFTP.

Glasvezelverbindingen

Ten behoeve van het koppelen van serverruimtes over een grotere afstand dan 90m en waar een hoge bandbreedte vereist is, kan glasvezelbekabeling worden toegepast. Er is keuze uit verschillende soorten glasvezelkabels. Afhankelijk van de lengte en de vereiste bandbreedte kan hieruit een keuze worden gemaakt. De koppeling worden getest conform de geldende standaarden.

Koperverbindingen

Koperverbindingen, zoals Cat3 of Norm88, kunnen ingezet worden als koppeling tussen serverruimtes indien u gebruik maakt van traditionele telefonie. Tevens wordt deze bekabeling toegepast bij de koppeling tussen het ISRA-punt en uw serverruimte, t.b.v. telefonie en internet.

Producten
+