icon-arrow-right
HomeTelecommunicatie

Telecommunicatie

Optimale communicatie en bereikbaarheid zijn essentieel. Tegelijkertijd moet communicatie efficiënt zijn en bij voorkeur niet te veel kosten. Nieuwe technologieën maken dit mogelijk.

Eén contactpersoon

Van advies tot oplevering houdt u dezelfde contactpersoon namens ons bedrijf. Oftewel: geen gladde verkooppraatjes die niet waargemaakt kunnen worden, maar doen wat we beloven. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk gecertificeerd en gaan regelmatig op cursus om bij te blijven in een markt die bol staat van technologische- en functionele vooruitgang. Op deze manier bent u verzekerd van een degelijk advies en een succesvolle implementatie.

Unified Communications & Messaging

Communicatiemiddelen als mail, chat en GSM sluiten niet noodzakelijk allemaal op elkaar aan.

Unified Communications is het integreren van communicatie- en IT-systemen. Het maakt niet meer uit welk communicatiemiddel u gebruikt. Unified Messaging (onderdeel van Unified Communications) maakt dat alle inkomende berichten, zoals voicemail fax, e-mail en video in één inbox worden opgeslagen en geregistreerd.

U bepaalt zelf met welk medium u deze berichten wilt ontvangen, bijvoorbeeld een PDA of laptop.

HOMIJ ...

  • levert oplossingen op maat met gebruik van standaardproducten om de kosten in de hand te houden;
  • integreert al uw communicatiemiddelen, voor zover dat voor u toegevoegde waarde heeft;
  • verhoogt de productiviteit en effectiviteit door uw medewerkers mobiel te maken, bijvoorbeeld met Unified Communications en Messaging;
  • heeft altijd interessante inruilmogelijkheden voor uw huidige telefooncentrale.
Producten
+