icon-arrow-right
HomeDatacenters

Datacenters

Samen met enkele zusterbedrijven binnen VolkerWessels zorgt HOMIJ Technische Installaties voor een perfect functionerend datacenter. Natuurlijk staat het functionele deel van een datacenter buiten kijf. Niet onbelangrijk daarbij zijn enkele andere uitgangspunten: energiebeheersing, betrouwbaarheid maar zeker ook locatiekeuze.

datacenter.jpg

Energiebeheersing

Datacenters worden wel energievernietigers genoemd. Er wordt veel elektrisch vermogen naar de apparatuur gebracht die warmte oplevert. De ontstane warmte wordt vervolgens teniet gedaan door te koelen. Echter bij veel bestaande datacenters kan het energieverbruik teruggebracht worden. Een goede scan van de situatie levert in 9 van de 10 situaties besparingsmogelijkheden op. Wilt u weten of uw datacenter bij de 9 hoort? Neem dan eens contact op met HOMIJ.

Betrouwbaarheid

Beschikbaarheid is een belangrijk uitgangspunt voor een datacenter. Selectie van de juiste apparatuur speelt daarbij een zeer grote rol. HOMIJ Networks is een gerenommeerde leverancier van netwerkapparatuur en databekabeling. Zij geven u graag advies!

Naast de juiste netwerkapparatuur spelen ook de betrouwbaarheid van energievoorziening en het juiste klimaat een grote rol. Hier komt de kracht van HOMIJ Technische Installaties weer van pas. Met HOMIJ bent u verzekerd van de complete integrale aanpak.

Projecten

Wij laten u graag enkele projecten zien. Bekijk de referenties.

+