Kantoor & bedrijf - Homij icon-arrow-right
HomeKantoor & bedrijf

Kantoor & bedrijf

Vele honderduizenden mensen in Nederland brengen een groot deel van hun dag door op kantoor. Een prettige werkomgeving is van groot belang voor de sfeer en productiviteit maar zorgt ook voor een daling van het ziekteverzuim.

Op haar vakgebied stelt HOMIJ alles in het werk om een prettige werkomgeving te creëren.

verlichting-reggefiber.jpg

Prettige werkomgeving

Een prettige werkomgeving gaat verder dan regelbare verlichting per werkplek of klimaatbeheersing per ruimte. Het gaat vooral om goede verlichting en een goed en gezond klimaat. Verlichting kan geregeld worden o.b.v. het bioritme waarbij het licht gedurende de dag warmwitte en koelwitte kleuren aanneemt. Natuurlijk moet er met verlichting ook rekening gehouden worden met de werkplekken, weerspiegeling op beeldscherm moet voorkomen worden.

Qua binnenklimaat kan HOMIJ een bijdrage leveren aan een gezond (en duurzaam) binnenklimaat. Bijvoorbeeld door het toepassen van Laag Temperatuur Verwarming. Hiermee wordt niet alleen energie bespaard, het is ook gezonder.

 

Meer informatie?

Alles is mogelijk. Of het nu gaat om installatietechniek in kantoorpanden van 1.000m2 of van 100.000m2, HOMIJ komt u overal tegen. Weten wat HOMIJ voor u kan betekenen? Neem s.v.p. even contact met ons op, we horen graag van u!

Projecten

Wij laten u graag enkele projecten zien. Bekijk de referenties.

+