Ik heb meer geleerd door te luisteren dan te spreken.

Ik ben gedreven en streef constant naar verbeteringen en veranderingen binnen een project en/of organisatie. Ik ben constant bezig met het minimaliseren van kosten en het maximaliseren van doelgerichtheid in activiteiten binnen de bedrijfsprocessen. Ik coach, stimuleer en toon zowel zakelijk als privé interesse in mijn collega's.

Michel Molenaar - Projectmanager

Wat heb ik gedaan tot heden?

Werk nu (vanaf 2005) als projectmanager

Projectleider elektrotechniek in 2001 - 2005

Engineer, werkvoorbereider, CAD-tekenaar in 1991 - 2000

Begonnen als CAD-tekenaar in 1990

Waar heb ik gewerkt?

HOMIJ Technische Installaties

Imtech Nederland

Unica Installatietechniek

Slagboom Vlaardingen

Barendrecht Elektra

Technical Service

Rietschoten & Houwens

Opleidingen

VEV-technicus sterkstroominstallaties

VEV-assistent technicus elektr. bedrijfsinstallaties

VEV-monteur elektr. bedrijfsinstallaties

LTO elektrotechniek niveau C/D

Vakgerichte cursussen

VCA VOL

Masterclass managementvaardigheden

Voertuigbeheersing

Acto MyBasis

IPV-managementvaardigheden

O&O managementvaardigheden

O&O timemanagement

Syntess projectbeheer voor beginners

Syntess basiscursus 1 "opstarten"

O&O NEN1010 voor ontwerpers

O&O normen en metingen voor elektrische installaties in woningen

O&O werkvoorbereiding

Wat heb ik gemaakt?

Michel Molenaar zijn eerste project bij HOMIJ is het Haga ziekenhuis in Den Haag. "Het project omvat de Design & Build van onder andere het nieuwe Juliana kinderziekenhuis/moeder- en kindcentrum, het OK-complex en het hart- en vaatcentrum en het tweede deel van de renovatie van het bestaande ziekenhuis." Dit gebouw werd begin 2017 opgeleverd en betreft 55.000m2 aan oppervlakte. 

 

Bij zijn vorige werkgever is Michel sinds 2012 betrokken geweest als projectmanager bij de nieuwbouw en renovatie van het Haga ziekenhuis locatie Leyweg, Den Haag.

 

Daarnaast heeft Michel als projectmanager ook nog de nieuwbouw van het Jeroen Bosch ziekenhuis te 's Hertogenbosch gerealiseerd. Dit gebouw is in december 2010 opgeleverd en betreft 170.000m2 aan oppervlakte.

 

Als projectleider heeft hij ook nog de nieuwbouw van zorginstelling "De Wielewaal" te Rotterdam verricht. Waar hij verantwoordelijk was voor het ontwerp en de realisatie van de elektrotechnische installaties. De zorginstelling is in 2008 opgeleverd en betreft 5.600m2 aan oppervlakte.

 

Als projectleider heeft Michel ook nog de renovatie van diverse afdelingen binnen het Amphia ziekenhuis te Breda gerealiseerd, waarbij hij verantwoordelijk was voor alle elektrotechnische installaties. Deze renovatie is in de periode 2005 t/m 2008 gedaan en het betreft totaal 5.500m2 aan oppervlakte.

 

Een ander project waar Michel als projectleider fungeerde is de nieuwbouw van het Rijnland ziekenhuis te Leiderdorp, waarbij ervaring is opgedaan in het begeleiden van een groot complex project vanaf het ontwerp tot en met de uitvoering in de gezondheidszorg. Dit gebouw is in 2007 opgeleverd en betreft 45.000m2 aan oppervlakte.

 

Nieuwbouw zorginstelling "Van Wijckersloot" te Oegstgeest. De zorginstelling is in 2004 opgeleverd en betreft 10.000m2 aan oppervlakte.

Wat kan ik voor u betekenen?

Meedenken om de bedrijfsprocessen binnen een organisatie van de opdrachtgever te verbeteren.

+