Ons DNA ... - Homij icon-arrow-right
HomeOns DNA ...

Ons DNA in elk gebouw

Homij maakt toekomstbestendige gebouwen en woningen met een gezond binnenklimaat. Wij integreren comfort en duurzaamheid in het regulier onderhoud van technische installaties en bij verduurzaming, renovatie en nieuwbouw. Hierbij maken we bewuste keuzes voor materialen en systemen. Onze kernwaarden zijn: toekomstgericht, ondernemend en plezier. Ons DNA is top!

Ons DNA in elk gebouw.jpg
Homij - Ons DNA is top - toekomstgericht3.jpg

Toekomstgericht

Vanuit vakmanschap werken we mee aan de toekomst van Nederland. Wij leveren een bijdrage aan de energietransitie door het verduurzamen van de gebouwde omgeving. Voor gebruikers van gebouwen creëren én behouden we een gezond en comfortabel binnenklimaat.

Homij - Ons DNA is top - ondernemend3.jpg

Ondernemend

Wij zijn ons bewust van onze omgeving en signaleren kansen. Daarbij streven we naar een optimale inzet van tijd, geld en andere middelen. We blijven leren en ontwikkelen. Zo leveren we toegevoegde waarde en blijven we relevant voor onze opdrachtgevers.

Homij - Ons DNA is top - plezier3.jpg

Plezier

Het werkplezier bij Homij wordt gevormd door samenwerking op basis van transparantie en gelijkwaardigheid. Wij tonen eigenaarschap en veiligheidsgedrag. De mooiste en meest bijzondere gebouwen vormen ons werkterrein. Dat geeft voldoening en daagt uit het beste van jezelf te geven.

+