Ons DNA ... - Homij icon-arrow-right
HomeOns DNA ...

Ons DNA in elk gebouw

Homij gelooft dat toekomstbestendige en comfortabele gebouwen en woningen belangrijk zijn voor een goede bedrijfsvoering en gezonde woon- en werkomgeving. Comfort en duurzaamheid voegen daarnaast waarde toe aan vastgoed. Daarom zijn al onze activiteiten erop gericht om het rendement van gebruiker en eigenaar te verhogen. Zo voelen mensen zich prettig en gezond in gebouwen.

Homij integreert comfort en duurzaamheid in het regulier onderhoud van technische installaties en bij verduurzaming, renovatie en nieuwbouw van gebouwen. We maken bewuste keuzes op het gebied van materialen en systemen. De gebouwen die we maken zijn aantoonbaar energiezuinig. Zo dragen we met onze gebouwtechniek bij aan de transitie naar een duurzame samenleving.

 

Homij heeft een top 10 marktpositie. Meer dan 700 Homij’ers werken dagelijks aan comfort en duurzaamheid in gebouwen. Een Homij’er is Actief en Betrokken. Dat zit in ons DNA, daarom zeggen we:

 

Ons DNA in elk gebouw
We zijn Actief en Betrokken. We leveren Comfort en Duurzaamheid.

DNA-visual-1200.png

Actief

Installaties in gebouwen worden steeds belangrijker in de verduurzaming van de samenleving. Daardoor verandert onze rol. Wij denken actief mee met klanten, eindgebruikers en collega’s. We nemen het heft in handen bij ontwerp, realisatie en beheer van een gebouw. Om dit te kunnen doen is onze organisatie decentraal ingericht.

Betrokken

Wat Homij doet, doet ertoe. Betrokkenheid tonen we door ons in te leven in anderen, waarbij we de vraag stellen: wat is de wens en de behoefte van de ander? Daarbij maken we geen onderscheid tussen klanten of collega’s. Iedereen krijgt onze aandacht. Kwaliteit & veiligheid heeft onze aandacht, evenals mvo & duurzaamheid

Comfort

De gebouwgebruiker denkt in comfort: licht, lucht en geluid zijn daarbij van groot belang. Wij vertalen de comfortwensen naar technische oplossingen, hiervoor zetten wij onder andere de Homij Configurator in. Ons product is niet de installatie, maar een optimaal werk- en leefklimaat in gebouwen. Wanneer de gebruikers zich lekker voelen in hun gebouw, doen wij ons werk goed. Dit levert mooie projecten op.

Duurzaamheid

Waar kun je winst halen in energieverbruik? Met installatietechniek. Wij zorgen voor gebouwen die steeds duurzamer of zelfs energiepositief worden. Dat doen we gedurende het gehele bestaan van een gebouw, zowel bij nieuwbouw als bij renovatie. Duurzaamheid is geen eenmalig iets. Duurzaamheid gaat door tot en met beheer & onderhoud, denkt u bijvoorbeeld aan actieve monitoring en optimalisaties van technische installaties.

+