icon-arrow-right

Actie vereist!

Vanaf 1 januari 2023 moeten kantoorgebouwen minimaal beschikken over energielabel C. Van uw kantoorgebouw is nog geen energielabel bekend.

energielabel - gebouw heeft nog geen energielabel.png

Hoe nu verder?

Op basis van een (gratis) quick-scan bepalen wij een indicatief energielabel voor uw gebouw. Uit deze indicatie blijkt of uw gebouw mogelijk al voldoet aan de gestelde wettelijke eisen. In dit geval kan de EPA-U adviseur van HOMIJ het definitieve energielabel bepalen voor uw gebouw en dit afmelden bij RVO. 

 

Uit de quick-scan kan ook blijken dat maatregelen nodig zijn om te voldoen aan de gestelde wettelijke eisen. De EPA-U-adviseur van HOMIJ stelt dan een maatwerkadvies op. Met behulp van de HOMIJ Configurator brengen we gebruikerswensen in kaart. Gevolg is dat we maatregelen voorstellen waarmee voldaan wordt aan wet- en regelgeving en tegelijkertijd maximale gebruikerswaarde wordt toegevoegd.

Meer informatie

Wilt u een quick-scan uit laten voeren en - indien nodig - uw gebouw(en) verduurzamen? Neem contact op met een vestiging van HOMIJ bij u in de buurt, of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan direct contact met u op. 

Contact over verduurzaming

* Verplichte velden
+