icon-arrow-right

HOMIJ EPA-U-advies

HOMIJ is BRL 9500-gecertificeerd. Onze eigen EPA-U adviseurs geven maatwerkadvies en stellen energielabels op. Hoe staat uw gebouw ervoor?

Binnenklimaat2
HOMIJ EPA-U-adviseur - energielabel gebouwen.jpg

EPA-U Energielabel

Het EPA-U energielabel geeft aan hoe energiezuinig het gebouw is en welke energiebesparende maatregelen passen bij het gebouw. Het is ingedeeld in klasse G t/m A, waarbij G staat voor een energetisch onzuinig gebouw en A voor een energiezuinig gebouw. Het energielabel is verplicht voor eigenaren van utiliteitsgebouwen bij verkoop, verhuur of oplevering. Per 1 januari 2023 moet een kantoorgebouw beschikken over minimaal energielabel C.

Een gediplomeerd EPA-U energieadviseur, aangesloten bij een BRL 9500-gecertificeerd bedrijf, mag een energielabel opstellen. HOMIJ heeft deze adviseurs zelf in dienst. Wij stellen graag een officieel EPA-U energielabel voor u op en registreren het energielabel.

EPA-U Maatwerkadvies

Het EPA-U Maatwerkadvies is een verdieping op het energielabel. Het is een gedetailleerd, integraal advies dat goede aanknopingspunten biedt voor gedegen besluitvorming. Met een EPA-U Maatwerkadvies krijgt u:

 

  • Een helder overzicht van de huidige energieprestatie van uw gebouw;
  • Inzicht in bouwkundige en installatietechnische verbetermaatregelen;
  • Inzicht in de kosten, baten en terugverdientijden van deze maatregelen;
  • Inzicht in de CO2-reductie door het uitvoeren van besparingsmaatregelen;
  • Een goede basis voor overleg in het kader van de Wet milieubeheer.

 

In het maatwerkadvies worden minimaal 3 en maximaal 5 scenario’s geschetst om te komen tot labelverbetering. HOMIJ stemt de verbeterscenario’s op de specifieke wensen van de klant op het gebied van comfort & gezondheid, gebruiksvriendelijkheid, imago & uitstraling en gebruiksgemak.

Vrijblijvend advies over uw gebouw

Met de HOMIJ Configurator krijgt u snel en eenvoudig inzicht in de energieprestatie van uw gebouw en de mogelijkheden om te verduurzamen, maar vooral ook in verbetermogelijkheden op het gebied van comfort & gezondheid, gebruiksvriendelijkheid, imago & uitstraling en gebruikersgedrag.

 

Neem contact op met HOMIJ voor meer informatie. Vul onderstaand uw contactgegevens in. Wij nemen dan direct contact met u op.

Contact over verduurzaming

* Verplichte velden

Projecten

Alle projecten

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws

Chatten met Frans van den Bogaard over EPA-U advies

HOMIJ geeft klanten graag advies over gezonde, comfortabele en toekomstbestendige gebouwen. Dit doen wij met eigen EPA-U...

+