Home HOMIJ Configurator

HOMIJ Configurator

Kantoorgebouwen moeten vanaf 1 januari 2023 minimaal over energielabel C beschikken. Een gebouw waarin mensen zich prettig voelen en optimaal kunnen presteren is minstens zo belangrijk. Hoe staat uw gebouw ervoor? We gaan graag met u in gesprek over mogelijkheden om uw gebouw energiezuinig en comfortabel te maken. Hiervoor zetten we de HOMIJ Configurator in. 

Met de HOMIJ Configurator krijgt u snel en eenvoudig inzicht in de mogelijkheden om te verduurzamen, maar vooral ook in verbetermogelijkheden op het gebied van comfort & gezondheid, gebruiksvriendelijkheid, imago & uitstraling en gebruikersgedrag.

HC tablet

Voor u wordt duidelijk:

  • Huidig energielabel, energieverbruik, COuitstoot;
  • Hoe het gebouw wordt ervaren en wat belangrijk wordt gevonden;
  • Wat u wilt verbeteren;
  • Welke maatregelen daarvoor geschikt zijn;
  • Welke investering daarvoor (indicatief) nodig is;
  • Wat de subsidiemogelijkheden zijn;
  • Wat het concrete effect van de investering is.

Strategisch hulpmiddel

De HOMIJ Configurator is een strategisch hulpmiddel om uw doelen en ambities integraal onderdeel te maken van het regulier gebouwbeheer. De gebouwgegevens worden in samenwerking met verduurzamingsadviesbureau Corporate Facility Partners (CFP) Green Buildings ingeladen, waarna wij verschillende kwalitatieve- en verduurzamingsmaatregelen hebben toegevoegd aan de hand van onze kennis over installatietechniek.

 

De rapportage uit de HOMIJ Configurator vormt een perfecte basis voor een uitgewerkt voorstel om verbetering van uw gebouw te integreren in het regulier meerjaren onderhoud. Indien u dat wenst, ontvangt u een voorstel in de vorm van een uitgewerkt meerjaren onderhoudsplan. In combinatie met een EPA-U Maatwerkadvies en/of een definitief EPA-U Energielabel zorgen we er ook voor dat u aan de wettelijke eisen voldoet.

Meer informatie

Wilt u weten hoe u uw gebouw(en) kunt verduurzamen? Neem contact op met een vestiging van HOMIJ bij u in de buurt, of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. 

Contact over HOMIJ Configurator

* Verplichte velden

Projecten

Alle projecten
+