icon-arrow-right
HomeProjecten Amsterdam Symphony

Amsterdam Symphony

Amsterdam

Amsterdam Symphony is uniek qua ligging, architectuur, bereikbaarheid, multifunctionaliteit en kwalitatieve invulling.

Locatie, locatie, locatie

Op de meest gewilde locatie van de Amsterdamse Zuidas staat het multifunctionele gebouw Amsterdam Symphony. Dit prestigieuze gebouw, met ruimte voor een vijfsterren hotel, kantoren, winkels, restaurants en vele andere voorzieningen is in vele opzichten het paradepaardje van de Zuidas.

Installatie conform DLS

Het project bestaat uit een 2-laagse ondergronds stallinggarage. Boven op de parkeergarage worden diverse gebouwen gerealiseerd; een woontoren van 29 verdiepingen (105 appartementen), een hotel van 13 verdiepingen met 217 kamers en een kantoorlaagbouw. HOMIJ heeft in dit gebouw alle technische installaties gerealiseerd conform DLS.

Onderhoud

Na oplevering heeft HOMIJ het garantieonderhoud uitgevoerd, aansluitend heeft HOMIJ het onderhoud aan de technische installaties in opdracht gekregen. Tot de werkzaamheden behoren: legionella beheersplan, onderhoud gericht op optimalisatie technische levensduur, minimalisatie energieverbruik en milieubelasting, meerjarenplannen incl. vervangingsverwachting, jaarlijks ‘installatierapport’ over functioneren van installatie en optimalisatiemogelijkheden.

DLS®-concept

DLS® is een integrale installatiemethode van HOMIJ. Het is ontwikkeld met aandacht voor ontwerpen, bouwen en gebruiken. Van een integraal ontwerp en een snelle bouw naar comfort voor de gebruiker en flexibiliteit voor de beheerder. Meer informatie over DLS® op www.homij.nl/dls.

Feiten & cijfers

+