icon-arrow-right
HomeProjecten Metamorfose voor parkeergarage Q-Park Heuvel

Metamorfose voor parkeergarage Q-Park Heuvel

Eindhoven

Na een ingrijpende renovatie is parkeergarage Q-Park Heuvel in Eindhoven weer in haar compleet vernieuwde, energiezuinigere gedaante te bewonderen.

50% energiebesparing

Niet alleen zijn de vloeren opnieuw gecoat en wanden, kolommen en plafonds geschilderd, maar de parkeergarage is ook een stuk energiezuiniger geworden. Duurzaamheid is een speerpunt bij Q-Park. Vanuit die gedachte is de hoofdverlichting vervangen door LED's met dimfunctie, aangestuurd door bewegingsmelders. Hierdoor wordt, voor de hoofdverlichting, een energiebesparing van meer dan 50 procent gerealiseerd. Tenslotte zijn in de parkeergarage oplaadpunten voor elektrische auto's geïnstalleerd.

 

De installatietechnische werkzaamheden zijn uitgevoerd door HOMIJ.

Over Q-Park

Q-Park is één van de grootste Europese parkeerdienstverleners met sterke marktposities in Nederland, Duitsland, België, Groot-Brittannië, Frankrijk, Ierland, Denemarken, Zweden, Noorwegen en Finland. Q-Park is een erkend kwaliteitsleider op het gebied van parkeren. Haar portfolio omvat zo’n 840.000 parkeerplaatsen verdeeld over meer dan 5.800 parkeerfaciliteiten in eigendom, exploitatie, beheer of een combinatie daarvan. 

Q-Park Nederland telt 247 parkeerfaciliteiten, waaronder 94 P+R terreinen.

Feiten & cijfers

+