icon-arrow-right
HomeWerken bij

Maak Morgen Mogelijk

HOMIJ integreert comfort en duurzaamheid in het regulier onderhoud van technische installaties en bij verduurzaming, renovatie en nieuwbouw van gebouwen. Onze klanten hebben wensen voor hun werk- en leefklimaat: comfort, licht, lucht, energie. HOMIJ-medewerkers vertalen deze wensen naar de juiste installaties. Zo maken wij morgen mogelijk.

Waarom werken bij HOMIJ?

HOMIJ is een onderneming van de beste werkgever in de bouw, we zijn continue bezig met innovatieve technieken en we realiseren spraakmakende projecten. 

VW

Beste werkgever in de bouw

HOMIJ Technische Installaties B.V. is een Koninklijke VolkerWessels onderneming. Dit betekent dat HOMIJ onderdeel is van een ondernemend en toekomstgericht concern waarin duurzaamheid, veiligheid en integriteit centraal staan. In 2017 is VolkerWessels voor de derde keer in vier jaar verkozen tot ‘Beste werkgever in de bouw’

smart lofts - blok 61 - gelijkstroom - eindhoven.jpg

Hightech

Je bent bij HOMIJ continue bezig met innovaties en nieuwe technieken om bij te dragen aan comfortabele en duurzame gebouwen. Dit zorgt ervoor dat je constant wordt uitgedaagd. 

 

Beeld2.png

Spraakmakende projecten

Bij HOMIJ werk je aan diverse en spraakmakende projecten. Van renovatie tot nieuwbouw, van ziekenhuis tot dierentuin.

 

  • The Edge: het innovatiefste en duurzaamste kantoorgebouw ter wereld.
  • Alliander: BREEAM Outstanding ontwerp duurzaamheidscertificaat.

Het DNA van HOMIJ

Werknemers van HOMIJ hebben oog voor de klant en collega’s. Een open houding en transparante samenwerking zijn belangrijk om de wensen van de klant te vervullen en om de kwaliteit van ons werk te waarborgen. Het DNA van HOMIJ is ABCD: We zijn Actief en Betrokken. We leveren Comfort en Duurzaamheid.

  • Actief: wij denken actief mee met onze klanten en collega's
  • Betrokken: wij leven ons in anderen in en hebben aandacht voor elkaar
  • Comfort: wij leveren een comfortabel werk- en leefklimaat
  • Duurzaamheid: wij leggen de nadruk op duurzame oplossingen
kies techniek - welkom bij homij.jpg

Sluit ons DNA aan bij de manier waarop jij wilt werken? Maak Morgen Mogelijk bij HOMIJ.

 

Kijk direct of wij een geschikte vacature voor je hebben, uiteraard vinden wij het ook leuk als je een open sollicitatie stuurt! 

+