Afstudeer- en stageopdrachten - Homij icon-arrow-right
HomeWerken bij Past jouw DNA bij HOMIJ?

Past jouw DNA bij HOMIJ?

Als afstudeerder of stagiair bij HOMIJ mag je wel wat van ons verwachten. Bijvoorbeeld goede ondersteuning, ruimte om je te ontwikkelen, prima faciliteiten en een nette vergoeding. Van jou verwachten we een actieve en betrokken houding, nieuwsgierigheid en een positief kritische houding. Er zijn tal van leuke opdrachten waar je je tanden in kunt zetten.

Opdracht 1: Van laagste prijs naar beste inschrijving
De bouwsector maakt een transitie door. Van aanbesteden op laagste prijs naar aanbesteden op kwaliteit. Dat vraagt wat van onze aanpak en van onze aanbieding. Hoe kunnen we onze kwaliteit beter over de bühne brengen in een plan van aanpak?

Opdracht 2: Gezonde verdeling van omzet

Onze omzet komt uit verschillende segmenten: nieuwbouw, renovatie, verduurzaming en onderhoud. We hebben interne opdrachtgevers, de aanbestedingsmarkt en private partijen. Hoe behouden we een gezonde verdeling van omzet?

Opdracht 3: Een langdurige relatie

Als technisch dienstverlener zijn we nauw betrokken bij de realisatie van nieuwbouwprojecten. Na oplevering blijven we nog één jaar verbonden voor de uitvoering van (garantie)onderhoud. Graag zouden we langer verbonden blijven. Welk portfolio – en welke acties – zijn hiervoor nodig?

Opdracht 4: Het is ons een zorg

De belangrijkste marktsegmenten voor HOMIJ zijn vastgoed (kantoren), onderwijs en zorg. In het segment zorg zijn veel veranderingen gaande. Wat betekenen deze ontwikkelingen (kansen / bedreigingen) voor HOMIJ? Hoe kan HOMIJ inspelen op deze ontwikkelingen?

Opdracht 5: Well, well, well

Steeds meer gebouwen hebben een duurzaamheidslabel, bijvoorbeeld Breeam-NL, Leed of een energielabel. WELL-certificering is in opkomst. Het WELL-certificaat beoordeelt een gebouw op gezondheid en wellbeing. Wat vraagt dit van HOMIJ als technisch dienstverlener?

Opdracht 6: Phase Change Material

HOMIJ heeft voor het eerst op grote schaal Phase Change Material toegepast om te voorzien in warmte en koude van een kantoorgebouw. We monitoren het functioneren van deze installatie. Welke (technische) lessen kunnen we hieruit trekken? Welke projecten – met welke randvoorwaarden – zijn ook geschikt voor PCM?

Opdracht 7: Product strategie van Meet & Regelsystemen (M&R)

De technologische veranderingen hebben ook op M&R gebied niet stil gestaan, waarbij beheer op afstand een duurzame oplossing kan bieden voor zowel de eindklant als de beheerder. Welke systemen zijn er? Wat zijn de voor- en nadelen? Deze analyse leidt tot de selectie van 2 à 3 voorkeursfabricaten.

Opdracht 8: Onderhoudsrapportages naar de klant

Wil je meedoen in de huidige markt van beheer en onderhoud, dan zal je moeten rapporteren conform klant verwachting. Bij deze opdracht breng je de uiteenlopende rapportagewensen in kaart. Hoe kunnen we verwachtingen invullen en hoe kunnen we verrassen? Gewenst eindresultaat is een blauwdruk.

 

Opdracht 9: Opzetten ICT-leertraject

Bij HOMIJ gebruiken we het business software programma Microsoft Navision. Dit is een ingewikkeld en uitgebreid programma met veel mogelijkheden. Training en instructies zijn nodig om goed met dit programma te kunnen werken. Daarom hebben we behoefte aan een leertraject voor nieuwe en huidige werknemers van de afdeling Service & Onderhoud. Jij gaat ons daarbij helpen!

Heb je interesse in een van deze afstudeer-/ stageopdrachten bij HOMIJ?

Vul dan onderstaand formulier in. 

 

Is afstuderen of stagelopen nu nog niet aan de orde? Wil je wel op de hoogte blijven van ontwikkelingen bij HOMIJ? 
Laat dan je gegevens achter via dit formulier (we spammen je niet).

Afstuderen of stage - sollicitatie

* Verplichte velden
+