HomeWerken bij Dit mag jij verwachten

Dit mag jij verwachten

Limburgs Mooiste

Prettige werksfeer

Er heerst een informele, collegiale en prettige werksfeer bij HOMIJ. We vinden het belangrijk dat onze werknemers met plezier bij ons werken. Elke vestiging heeft een Personeelsvereniging, zij organiseren leuke activiteiten tijdens en na werktijd.

 

Zo zijn we in 2018 een weekend naar Parijs geweest! Ook doen we met een HOMIJ-team mee aan fietsevenement Limburgs Mooiste en we houden een keer in de twee jaar een groot personeelsfeest waar grote artiesten bij aanwezig zijn. Een vrijdagmiddagborrel op z'n tijd hoort er ook bij. 

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Bij HOMIJ ben je verzekerd van een eerlijk salaris en goede pensioenregelingen. Je het 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen per jaar (op basis van een 40-urige werkweek). Niet verkeerd toch?

 

Je salaris bij HOMIJ wordt in goed overleg vastgesteld en is altijd marktconform. Er is ruimte voor een gesprek over het salaris.We houden ook rekening met je competenties en ervaringen bij de salarisbepaling. Op deze manier verdien je bij HOMIJ altijd een eerlijk salaris.

Goed materiaal voor goede professionals

Elke professional heeft goed materiaal nodig om zijn of haar werk uit te voeren. Of dit nou gereedschap is, een laptop, of een telefoon van de zaak; bij HOMIJ ben je ervan verzekerd dat jij bent uitgerust met goed materiaal. Zo kan jij je werk optimaal uitvoeren.

Kansen om je te ontwikkelen

Persoonlijke ontwikkeling neemt een belangrijke plaats in bij HOMIJ. We juichen het toe dat elke werknemer investeert in persoonlijke ontwikkeling en we investeren zelf in de ontwikkeling van onze werknemers.

 

HOMIJ is een Koninklijke VolkerWessels onderneming. Dit betekent dat HOMIJ onderdeel is van een ondernemend en toekomstgericht concern waarin duurzaamheid, veiligheid en integriteit centraal staan. Er zijn genoeg mogelijkheden om je te ontwikkelen binnen dit toonaangevend bouwconcern. Via VolkerWessels worden cursussen en leertrajecten aangeboden voor alle werknemers van VolkerWessels ondernemingen.

Bedrijfskortingen

Medewerkers van HOMIJ kunnen gebruik maken van verschillende bedrijfskortingen. Denk hierbij aan onder andere collectieve verzekeringen, korting met bedrijfsfitnessregeling van VolkerWessels en korting op brandstof bij BP. 

+