Dit mag jij verwachten - Homij icon-arrow-right
HomeWerken bij Dit mag jij verwachten van HOMIJ

Dit mag jij verwachten van HOMIJ

Gezonde, comfortabele en toekomstbestendige gebouwen. Daar staat HOMIJ voor. Met meer dan 700 collega's werken we hieraan. Jij mag het volgende verwachten als je bij HOMIJ werkt.

Medewerkers over HOMIJ
Limburgs Mooiste

Prettige werksfeer

Er heerst een informele, collegiale en prettige werksfeer bij HOMIJ. We vinden het belangrijk dat onze werknemers met plezier bij ons werken. Alle deuren staan altijd voor iedereen open.

 

Elke vestiging heeft een Personeelsvereniging, zij organiseren leuke activiteiten tijdens en na werktijd. Zo doen we met een HOMIJ-team mee aan fietsevenement Limburgs Mooiste en organiseren we jaarlijks een HOMIJ voetbaltoernooi. Ook vindt er eens in de twee jaar een groot personeelsfeest plaats waar grote artiesten bij aanwezig zijn. Een vrijdagmiddagborrel op z'n tijd hoort er ook bij. 

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Bij HOMIJ ben je verzekerd van een eerlijk salaris en goede pensioenregelingen. Je het 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen per jaar (op basis van een 40-urige werkweek). Niet verkeerd toch?

 

Je salaris bij HOMIJ wordt in goed overleg vastgesteld en is altijd marktconform. Er is ruimte voor een gesprek over het salaris. We houden ook rekening met je competenties en ervaringen bij de salarisbepaling. Op deze manier verdien je bij HOMIJ altijd een eerlijk salaris.

Goed materiaal voor goede professionals

Elke professional heeft goed materiaal nodig om zijn of haar werk uit te voeren. Of dit nou gereedschap is, een laptop, of een telefoon van de zaak; bij HOMIJ ben je ervan verzekerd dat jij bent uitgerust met goed materiaal. Zo kan jij je werk optimaal uitvoeren.

HOMIJ Academy

Kansen om je te ontwikkelen

Persoonlijke ontwikkeling neemt een belangrijke plaats in bij HOMIJ. We juichen het toe dat elke werknemer investeert in persoonlijke ontwikkeling en we investeren zelf in de ontwikkeling van onze werknemers. Zo hebben wij onder andere onze eigen HOMIJ Academy

 

HOMIJ is een Koninklijke VolkerWessels onderneming. Dit betekent dat HOMIJ onderdeel is van een ondernemend en toekomstgericht concern waarin duurzaamheid, veiligheid en integriteit centraal staan. Er zijn genoeg mogelijkheden om je te ontwikkelen binnen dit toonaangevend bouwconcern. Via VolkerWessels worden cursussen en leertrajecten aangeboden voor alle werknemers van VolkerWessels ondernemingen.

Aansprekende en uitdagende projecten

Werken bij HOMIJ betekent bijdragen aan aansprekende en uitdagende projecten. Wanneer je door Nederland loopt, rijdt of fietst kom je ongetwijfeld een mooi gebouw tegen waar HOMIJ actief is (geweest). Hier vind je een overzicht van deze projecten.  

Bedrijfskortingen

Medewerkers van HOMIJ kunnen gebruik maken van verschillende bedrijfskortingen. Denk hierbij aan onder andere collectieve verzekeringen, korting met bedrijfsfitnessregeling van VolkerWessels en korting op brandstof bij BP. 

+