HomeWerken bij Goede arbeidsomstandigheden

Goede arbeidsomstandigheden

Bij HOMIJ ben je verzekerd van goede arbeidsomstandigheden. Hieronder aan aantal voorbeelden.  

Limburgs Mooiste

Prettige werksfeer

Er heerst een informele, collegiale en prettige werksfeer bij HOMIJ. We vinden het belangrijk dat jij met plezier samenwerkt met collega’s. Elke vestiging heeft een Personeelsvereniging, zij organiseren leuke activiteiten tijdens en na werktijd.

 

Zo zijn we in 2018 een weekend naar Parijs geweest! Ook doen we met een HOMIJ-team mee aan fietsevenement Limburgs Mooiste en houden we één keer in de twee jaar een groot personeelsfeest waar grote artiesten bij aanwezig zijn. Een gezellige Vrijdagmiddagborrel op z’n tijd hoort er natuurlijk ook bij.  

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Je bent bij HOMIJ verzekerd van uitstekende arbeidsvoorwaarden. Dat betekent onder andere een goed salaris en goede pensioenregelingen. Jouw salaris bij HOMIJ wordt in goed overleg vastgesteld, zodat het goed aansluit bij jouw ervaring en opleiding.

 

Je krijgt 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen per jaar (op basis van een 40-urige werkweek). Niet verkeerd toch?

Goed materiaal voor goede professionals

Elke professional heeft goed materiaal nodig om zijn of haar werk uit te voeren. Of dit nou gereedschap is, een leaseauto, tablet, laptop of telefoon van de zaak; bij HOMIJ ben je ervan verzekerd dat jij ben uitgerust met goed materiaal. Zo kan jij je werk optimaal uitvoeren.

Kansen om je te ontwikkelen

Persoonlijke ontwikkeling neemt een belangrijke plaats in bij HOMIJ. We juichen het toe dat elke werknemer investeert in persoonlijke ontwikkeling en we investeren zelf in de ontwikkeling van onze werknemers. Zo heb je als werknemer bij HOMIJ toegang tot verschillende cursussen via onze eigen HOMIJ Academy.

 

HOMIJ is een Koninklijke VolkerWessels onderneming. Dit betekent dat HOMIJ onderdeel is van een ondernemend en toekomstgericht concern waarin duurzaamheid, veiligheid en innovatie centraal staan. VolkerWessels biedt verschillende cursussen en trainingsdagen aan. Jij krijgt volop de kans om door te groeien, bij HOMIJ, maar ook binnen het concern VolkerWessels.

+