Opleiding & ontwikkeling - Homij icon-arrow-right
HomeWerken bij Opleiding & ontwikkeling

Opleiding & ontwikkeling

Bij HOMIJ vinden we het belangrijk dat we onszelf continue ontwikkelen. Daarom bieden we verschillende opleidingen, cursussen en trainingen aan.

Ruim aanbod van opleidingsmogelijkheden

Via de HOMIJ Academy kunnen medewerkers verschillende trainingen volgen. Dit zijn zowel vakinhoudelijke trainingen als trainingen voor persoonlijke ontwikkeling en soft skills. Uiteraard maken veiligheidscursussen en vak- en functiegerichte opleidingen een belangrijk deel uit van het aanbod. 

VolkerWessels Academy

VolkerWessels Academy

Als je voor HOMIJ werkt krijg je zeker te maken met VolkerWessels, het moederbedrijf van HOMIJ. Uitwisseling van ervaring en kennis binnen VolkerWessels is belangrijk. De VolkerWessels Academy speelt daarin een belangrijke rol.

 

De VolkerWessels Academy biedt op maat gemaakte programma's voor het vergroten van kennis en (project)managementvaardigheden. Deze programma's zijn daarnaast gericht op het vergroten van de binding tussen werkmaatschappijen.

 

Naast de VolkerWessels Academy worden ook andere opleidingsinstituten ingeschakeld.

Betaalde opleiding

HOMIJ Amsterdam en de Hogeschool van Amsterdam bieden je een unieke mogelijkheid. Als je aan de slag gaat bij HOMIJ Amsterdam en je wilt jezelf ontwikkelen, kun je een betaalde deeltijd Bacheloropleiding Engineering volgen. Kijk hier voor meer informatie. 

+