icon-arrow-right
HomeWerken bijOverzicht vacatures Assistent Controller - HOMIJ Vianen

Assistent Controller - HOMIJ Vianen

2021-09-03

Wil jij continu werken aan een betere Finance & Control afdeling bij een organisatie met ruim 700 collega’s? Wil jij onze technische specialisten financieel ontzorgen, zodat zij zich kunnen richten op energiezuinige installaties in gezonde en comfortabele gebouwen van morgen? #maakmorgenmogelijk

Wat ga jij doen?

Bij HOMIJ (onderdeel van VolkerWessels) ben je niet zomaar een Assistent Controller. Bij ons krijg jij meer vrijheid en verantwoordelijkheid om zelf te ondernemen. Je hoeft niet voor alles goedkeuring te vragen maar weet dat alle expertise aanwezig is. Jij krijgt een zelfstandige rol in ons F & C team. Hierbij een greep uit jouw werkzaamheden:

 

 • Jij gaat de administratie voor HOMIJ en de vestigingen beheren en monitoren;
 • Jij wordt verantwoordelijk voor de administratie van een aantal samenwerkingsverbanden (Joint Ventures);
 • Jij draagt zorg voor het correcte verloop van betalingen, bewaakt het facturatieproces, verzorgt de fiscale aangiftes en assisteert bij de maand- en jaarafsluiting alsmede accountantscontrole;
 • Jij signaleert knelpunten, lost deze zelf op en werkt mee aan optimalisatie van het ERP pakket Microsoft Dynamics (Navision).

 

Uiteraard is er altijd ruimte voor jouw eigen ideeën. Waar kan jij onze processen nog verbeteren binnen de mogelijkheden? Wij zijn benieuwd naar jouw ideeën!

Past ons DNA bij jou?

Naast de gebouwen van morgen werken wij bij HOMIJ ook samen aan jouw toekomst. Wat wil jij doen over 5 jaar of over 10 jaar? Bij HOMIJ is alles mogelijk en kun jij jouw carrière “bouwen en onderhouden” zoals jij dat wilt. Net als vele collega’s voor jou. Ook belangrijk;

 

 • Dit is een fulltime functie. Wij vallen onder de CAO Metaal en techniek, zo krijg je een goed salaris, 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • Een platte organisatie zonder hiërarchie. De deur van Gerben (Financieel directeur) staat altijd open voor jou; 
 • Alle noodzakelijke middelen om thuis en op kantoor te werken;
 • Wij geven jou alle vrijheid en verantwoordelijkheid in jouw functie. Pak jij de kansen? 
 • HOMIJ zorgt voor een goede inwerkperiode, een eigen academy, opleidingsmogelijkheden en nog veel meer voorwaarden.

Past jouw DNA bij HOMIJ?

Ga jij “Actief en Betrokken” om met jouw collega’s en relaties? Geloof jij in succes op de korte termijn door een succesvolle lange termijn samenwerking? Dan past ons DNA bij elkaar. Qua persoon;

 

 • Sta jij elke dag op om de best mogelijke prestatie te leveren. Kansen zijn er altijd!
 • Heb jij de opleiding en ervaring om op HBO+ niveau samen te werken in een ambitieus team.
 • Ben jij trots op wat jij doet en wil jij jouw vakmanschap blijven verbeteren. Net als wij.
 • Heb jij een sterke drive, de juiste mentaliteit, communicatief sterk en heb je affiniteit met het inzichtelijk maken van cijfers.

Ons bedrijf

Gezonde, comfortabele en toekomstbestendige gebouwen. Daar staat HOMIJ voor. Ruim 700 HOMIJ’ers zetten zich in om duurzame gebouwen van morgen te bouwen en te onderhouden. Comfort en gezondheid van de gebruiker staan centraal. 

 

HOMIJ behoort tot de 10 grootste technische installatiebedrijven. Toch zal je merken dat onze vestigingen een lokaal karakter hebben en een sterke band met de omgeving hebben. 

 

HOMIJ is daarnaast onderdeel van VolkerWessels. Dit betekent dat HOMIJ onderdeel is van een ondernemend, financieel kerngezond en toekomstgericht concern waarin duurzaamheid, veiligheid en innovatie centraal staan. Jij hebt daardoor genoeg kansen om jezelf te ontwikkelen. Maak morgen mogelijk!

Solliciteer nu!

Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Sabah (Controller) telefonisch of via Whatsapp op 06 2213 6374. Heb je zin in deze functie? Aarzel niet, klik op de knop en solliciteer direct. We zien je reactie graag tegemoet. Veel succes!

 

Informatie voor bureaus:

Deze vacature zetten wij op dit moment niet uit bij leveranciers. Wij willen deze vacature zelf invullen. Wij accepteren geen voorwaarden die ongevraagd, eventueel samen met een kandidaat, worden gestuurd. HOMIJ zet zelf opdrachten uit bij onze vaste leveranciers middels een opdracht met wederzijdse bevestiging.

 

Leverancier worden?

Neem contact op met Roy Fasen, Corporate Recruiter, via 06 5794 5602 of r.fasen@homij.nl  

#LI-RF1

+