icon-arrow-right
HomeWerken bijOverzicht vacatures BIM Coördinator - HOMIJ Grote Projecten Vianen

BIM Coördinator - HOMIJ Grote Projecten Vianen

2021-07-01

Wil jij meebouwen aan een energiezuiniger en duurzamer Nederland? Wil jij continu BIM processen verbeteren zodat HOMIJ sneller, beter en veiliger grote complexe installatietechnische projecten realiseert? Wil jij de nieuwste technieken gebruiken voor energiezuinige installaties in gezonde en comfortabele gebouwen van morgen? Word BIM Coördinator bij HOMIJ Grote Projecten in Vianen en #maakmorgenmogelijk. 

Wat ga jij doen?

Bij HOMIJ (onderdeel van VolkerWessels) ben jij niet zomaar een BIM Coördinator. Bij ons krijg jij meer vrijheid en verantwoordelijkheid om zelf te ondernemen. Jij hoeft niet voor alles goedkeuring te vragen, jij neemt zelf initiatief. Uiteraard staan collega’s met hun expertise voor jou klaar als jij hulp nodig hebt.

 

Jij krijgt een uitdagende rol in ons team. Jij bouwt, op basis van technische informatie van de opdrachtgever, het model op conform vastgestelde methodiek. Jij zorgt voor duidelijke afspraken met alle partijen over de processen, inrichting, doelen en randvoorwaarden van BIM, zowel intern als extern binnen het project. Jij zorgt ervoor dat er een goede coördinatie tussen de verschillende disciplines en samenwerkende partijen is, zodat er een efficiënter BIM model ontstaat. Ook ben jij verantwoordelijk voor het beheer en bevoegd tot wijzigingen van de standaard template en bibliotheek. Tot slot werk jij continue aan een hoger niveau van het hele BIM team, samen met de Procesmanager en jouw collega BIM Modelleurs.

 

Bij HOMIJ is er veel ruimte voor jouw inbreng. Hoe kan jij huidige processen verbeteren binnen de mogelijkheden? Kom maar op met jouw ideeën, wij zijn benieuwd!

Past ons DNA bij jou?

Bij HOMIJ werken we niet alleen aan de gebouwen van de toekomst, maar zeker ook aan jouw toekomst. Wat wil jij doen over 5 jaar of over 10 jaar? Bij HOMIJ zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Jij kan jouw carrière “bouwen en onderhouden” zoals jij dat wilt. Net zoals vele collega’s voor jou. (Check hier de verhalen van HOMIJ’ers aan het woord) 

 

 Ook belangrijk: 

  • De salarisschaal loopt van € 3.323,- tot en met € 4.950,- op basis van fulltime;
  • Wij vallen onder de cao metaal en techniek technisch installatiebedrijf. Dat betekent een goed pensioen, 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen; 
  • HOMIJ is een platte organisatie zonder hiërarchie. De deuren van onze directeuren Umberto, Herman en René staan altijd open voor jou.

Past jouw DNA bij HOMIJ?

Ga jij “Actief en Betrokken” om met jouw collega’s en relaties? Geloof jij in succes op de korte termijn door een succesvolle lange termijn samenwerking? Dan past ons DNA bij elkaar.

 

Qua persoon:

  • Heb jij de juiste ervaring met BIM en grote complexe installatietechnische projecten om samen te werken in een ambiteus team;
  • Heb jij de visie om BIM processen te verbeteren;
  • Pak jij kansen want wij geven jou alle vrijheid en verantwoordelijkheid in jouw functie;
  • Ben jij trots op wat jij doet en wil jij jouw vakmanschap blijven verbeteren. Net als wij.

Ons bedrijf

Gezonde, comfortabele en toekomstbestendige gebouwen. Daar staat HOMIJ voor. Ruim 700 HOMIJ’ers zetten zich in om duurzame gebouwen van morgen te bouwen en te onderhouden. Comfort en gezondheid van de gebruiker staan centraal. 

 

HOMIJ behoort tot de 10 grootste technische installatiebedrijven. Toch zal je merken dat onze vestigingen een lokaal karakter hebben en een sterke band met de omgeving hebben. 

 

HOMIJ is daarnaast onderdeel van VolkerWessels. Dit betekent dat HOMIJ onderdeel is van een ondernemend, financieel kerngezond en toekomstgericht concern waarin duurzaamheid, veiligheid en innovatie centraal staan. Jij hebt daardoor genoeg kansen om jezelf te ontwikkelen. Maak morgen mogelijk!

Solliciteer nu!

Enthousiast geworden? Wacht niet te lang en solliciteer snel. Je kunt reageren door te mailen naar werken@homij.nl of op onderstaande knop te klikken! Wij nemen vervolgens contact met jou op. Heb je nog vragen? Neem gerust even contact op met Nicole via het telefoonnummer 06 50224112.  Hopelijk spreken we jou snel!

 

Informatie voor bureaus:

Deze vacature zetten wij op dit moment niet uit bij leveranciers. Wij willen deze vacature zelf invullen. Wij accepteren geen voorwaarden die ongevraagd, eventueel samen met een kandidaat, worden gestuurd. HOMIJ zet zelf opdrachten uit bij onze vaste leveranciers middels een opdracht met wederzijdse bevestiging.

 

Leverancier worden?

Neem contact op met Roy Fasen, Corporate Recruiter, via 06 5794 5602 of r.fasen@homij.nl  

#LI-RF1

+