icon-arrow-right
HomeWerken bijOverzicht vacatures BIM Modelleur - HOMIJ Groningen

BIM Modelleur - HOMIJ Groningen

2021-02-23

Wil jij bijdragen aan een energiezuiniger en duurzamer Nederland? Wil jij continu werken aan de meest uitdagende installaties in de regio Groningen? Wil jij de nieuwste technieken gebruiken voor energiezuinige installaties in gezonde en comfortabele gebouwen van morgen? Word BIM Modelleur bij HOMIJ Groningen en #maakmorgenmogelijk. 

Wat ga jij doen?

Bij HOMIJ (onderdeel van VolkerWessels) ben je niet zomaar een BIM Modelleur. Bij ons krijg jij meer vrijheid en verantwoordelijkheid om zelf te ondernemen. Je hoeft niet voor alles goedkeuring te vragen maar weet dat alle expertise aanwezig is. Jij krijgt een zelfstandige rol in onze Groningse vestiging (100 fte). 

 

Dagelijks werk jij aan de engineering en modelering van BIM Modellen voor de regionale projecten. Jij zorgt dat de klantwens optimaal is vertaald in de techniek. Dit doe je samen met het projectteam. Op doordachte werkwijze vertaal jij, samen met het binnen- en buitenteam, de 3D-werktekeningen naar een perfecte vertaling naar de werkelijkheid. Dat is de kracht van onze projecten.

 

Uiteraard is er altijd ruimte voor jouw eigen ideeën. Waar kan jij onze processen nog verbeteren binnen de mogelijkheden? Wij zijn benieuwd naar jouw ideeën!

Past ons DNA bij jou?

Bij HOMIJ werken we niet alleen aan de gebouwen van de toekomst, maar zeker ook aan jouw toekomst. Wat wil jij doen over 5 jaar of over 10 jaar? Bij HOMIJ zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Jij kan jouw carrière “bouwen en onderhouden” zoals jij dat wilt. Net zoals vele collega’s voor jou. (Check hier de verhalen van HOMIJ’ers aan het woord)  

  

Ook belangrijk;  

  • De salarisschaal loopt van € 2.774,- tot en met € 4.905,- (BIM Engineer); 

  • Wij vallen onder de CAO metaal en techniek technisch Installatiebedrijf. Dat betekent een goed pensioen, 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen;  

  • HOMIJ is een platte organisatie zonder hiërarchie. De deuren van onze directeuren Jan en Jan staan altijd open voor jou; 

  • Goed materiaal voor goede professionals. Of het nou een telefoon, een laptop of gereedschap is; bij HOMIJ ben jij verzekerd van goed materiaal; 

  • Wij geven jouw alle vrijheid en verantwoordelijkheid in jouw functie. Pak jij de kansen; 

  • HOMIJ zorgt ook voor een goede inwerkperiode en diverse opleidingsmogelijkheden met onder andere een eigen academy en nog veel meer voorwaarden. 

Past jouw DNA bij HOMIJ?

Ga jij “Actief en Betrokken” om met jouw collega’s en relaties? Geloof jij in succes op de korte termijn door een succesvolle lange termijn samenwerking? Dan past ons DNA bij elkaar. 

 

Qua persoon; 

  • Sta jij elke dag op om de best mogelijke prestatie te leveren. Kansen zijn er altijd; 

  • Heb jij de werktuigbouwkundige opleiding en ervaring om op HBO+ niveau samen te werken in een ambitieus team; 

  • Ben jij trots op wat jij doet en wil jij jouw vakmanschap blijven verbeteren. Net als wij; 

  • Ben jij creatief en nauwkeurig want het belang van jouw modellen staat voorop!

Ons bedrijf

Gezonde, comfortabele en toekomstbestendige gebouwen. Daar staat HOMIJ voor. Ruim 700 HOMIJ’ers zetten zich in om duurzame gebouwen van morgen te bouwen en te onderhouden. Comfort en gezondheid van de gebruiker staan centraal.  

 

HOMIJ behoort tot de 10 grootste technische installatiebedrijven. Toch zal je merken dat onze vestigingen een lokaal karakter hebben en een sterke band met de omgeving hebben.  

 

HOMIJ is daarnaast onderdeel van VolkerWessels. Dit betekent dat HOMIJ onderdeel is van een ondernemend, financieel kerngezond en toekomstgericht concern waarin duurzaamheid, veiligheid en innovatie centraal staan. Jij hebt daardoor genoeg kansen om jezelf te ontwikkelen. Maak morgen mogelijk! 

Solliciteer nu!

Enthousiast geworden? Wacht dan niet langer en solliciteer! We zijn erg benieuwd naar jou en schakelen graag snel in de selectieprocedure. Deze bestaat in ieder geval uit twee gesprekken.

 

Wil je meer informatie over deze vacature? Bel of WhatsApp Matthijs Knol op 06 821 33 333. Meer informatie over werken bij HOMIJ vind je op www.homij.nl.   

 

Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.

+