icon-arrow-right
HomeWerken bijOverzicht vacatures Bouwplaatsleider Grote Projecten - HOMIJ

Bouwplaatsleider Grote Projecten - HOMIJ

2021-06-02

Wil jij meebouwen aan een energiezuiniger en duurzamer Nederland? Wil jij eindverantwoordelijk zijn voor voorspoedige uitvoering op complexe bouwplaatsen? Wil jij de nieuwste technieken gebruiken voor energiezuinige installaties in gezonde en comfortabele gebouwen van morgen? Word Bouwplaatsleider bij HOMIJ Grote Projecten en #maakmorgenmogelijk. 

Wat ga jij doen?

Als bouwplaatsleider geef je leiding aan het uitvoerings- en voorbereidingsteam op de bouwplaats van grote complexe multidisciplinaire projecten. Jij zorgt onder andere:

 • voor het uitvoerings- en voorbereidingstraject zoals o.a. sparingstekeningen, procedure- en coördinatie ten aanzien van bouwkundige voorzieningen;
 • voor bewaking van plannings- en budgetvoortgang;
 • voor het maken en bijstellen van de logistieke planning inclusief evaluatie en verbeterpunten;
 • voor dat de werkzaamheden volgens de geldende interne en externe wet- en regelgeving worden uitgevoerd. De veiligheid en kwaliteit staan voorop. 

Past ons DNA bij jou?

Bij HOMIJ werken we niet alleen aan de gebouwen van de toekomst, maar zeker ook aan jouw toekomst. Wat wil jij doen over 5 jaar of over 10 jaar? Bij HOMIJ zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Jij kan jouw carrière “bouwen en onderhouden” zoals jij dat wilt. Net zoals vele collega’s voor jou. (Check hier de verhalen van HOMIJ’ers aan het woord)   

 

Ook belangrijk;   

 • De salarisschaal loopt van € 3.038,- tot en met € 5.973,- 

 • Wij vallen onder de CAO metaal en techniek technisch Installatiebedrijf. Dat betekent een goed pensioen, 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen;   

 • HOMIJ is een platte organisatie zonder hiërarchie. De deur van onze directeur Umberto staat altijd open voor jou;  

 • Goed materiaal voor goede professionals. Of het nou een telefoon, een auto, een laptop of gereedschap is; bij HOMIJ ben jij verzekerd van goed materiaal;  

 • Wij geven jouw alle vrijheid en verantwoordelijkheid in jouw functie. Pak jij de kansen;  

 • HOMIJ zorgt ook voor een goede inwerkperiode en diverse opleidingsmogelijkheden met onder andere een eigen academy en nog veel meer voorwaarden.  

Past jouw DNA bij HOMIJ?

Ga jij “Actief en Betrokken” om met jouw collega’s en relaties? Geloof jij in succes op de korte termijn door een succesvolle lange termijn samenwerking? Dan past ons DNA bij elkaar.

 

Qua persoon:

 • Heb jij een relevante opleiding om op HBO+ niveau een ambitieus team te leiden;
 • Heb jij de juiste ervaring én drive om complexe installatietechnische projecten te leiden;
 • Pak jij kansen want wij geven jouw alle vrijheid en verantwoordelijkheid in jouw functie;
 • Ben jij trots op wat jij doet en wil jij jouw vakmanschap blijven verbeteren. Net als wij.

Ons bedrijf

Gezonde, comfortabele en toekomstbestendige gebouwen. Daar staat HOMIJ voor. Ruim 700 HOMIJ’ers zetten zich in om duurzame gebouwen van morgen te bouwen en te onderhouden. Comfort en gezondheid van de gebruiker staan centraal. 

 

HOMIJ behoort tot de 10 grootste technische installatiebedrijven. Toch zal je merken dat onze vestigingen een lokaal karakter hebben en een sterke band met de omgeving hebben. 

 

HOMIJ is daarnaast onderdeel van VolkerWessels. Dit betekent dat HOMIJ onderdeel is van een ondernemend, financieel kerngezond en toekomstgericht concern waarin duurzaamheid, veiligheid en innovatie centraal staan. Jij hebt daardoor genoeg kansen om jezelf te ontwikkelen. Maak morgen mogelijk!

Solliciteer nu!

Enthousiast geworden? Wacht niet te lang en solliciteer snel. Je kunt reageren door te mailen naar werken@homij.nl of op onderstaande knop te klikken! Wij nemen vervolgens contact met jou op. Heb je nog vragen? Neem gerust even contact op met Nicole via het telefoonnummer 06 50224112.  Hopelijk spreken we jou snel!


Bureaus, leg de telefoon maar neer. Wij vervullen deze vacature zelf.

 

#LI-RF1

+