icon-arrow-right
HomeWerken bijOverzicht vacatures Calculator - HOMIJ Ittervoort

Calculator - HOMIJ Ittervoort

HOMIJ | Ittervoort Calculatie

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier
2020-12-18

Je gebruikt je analytische kwaliteiten om tot een realistische calculatie te komen, de mogelijke risico’s in kaart te brengen en je advies kundig te onderbouwen. Zo maak jij morgen mogelijk!

Wat ga jij doen?

Calculeren zit in je DNA waarbij je het leuk vindt creatief werkzaam te zijn. Je werkt intensief samen binnen een projectteam. Daarin bepaal je mede de kostprijs van de te realiseren installaties volgens contractuele vraagspecificatie van projecten. Je beoordeelt leveranciers offertes en analyseert deze van informatie en doet voorstellen van kostenbewuste uitvoeringsmethoden.

Waarom kies jij voor HOMIJ?

  • Wij bieden jou volop kansen om jezelf te ontwikkelen. Er zijn genoeg doorgroeimogelijkheden. HOMIJ heeft onder andere een eigen Academy met een groot aanbod aan cursussen en trainingen;
  • Wij vinden de balans tussen werk en privé belangrijk. Daarom bieden wij jou 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen o.b.v. een fulltime dienstverband;
  • Op zoek naar een informele en prettige werksfeer? Dan zit je goed. Wij werken in een platte organisatiestructuur. Dit betekent dat alle deuren altijd voor iedereen openstaan;
  • Marktconform salaris en goed materiaal voor goede professionals. Een telefoon van de zaak en een laptop? Bij ons ben je verzekerd van goed materiaal;
  • Tenslotte bieden wij jou zekerheid! Wij kijken uit naar een langdurige samenwerking waarbij je na één jaar kans hebt op een vast dienstverband.

Wat vragen wij van jou?

Door jouw studie elektrotechniek, installatietechniek of werktuigbouwkunde heb je natuurlijk al de basis gelegd als calculator. Zo ben je in staat de installaties te ontwerpen maar breng je ook de nodige ervaring mee om kansen, optimalisaties maar ook risico’s inzichtelijk te maken. Belangrijk dat je uiterst nauwkeurig te werk gaat dus! Je hebt een sterke drive en procesmatig inzicht. Voldoe je hieraan, check dan ook even deze laatste puntjes:

  • Een afgeronde opleiding op tenminste MBO+ niveau Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde;
  • 5 jaar relevante werkervaring;
  • Je bent een teamplayer, maar kan ook goed zelfstandig werken.
  • Je bent klantgericht en hebt bovengemiddelde communicatieve vaardigheden;
  • Je werkt procesgericht en deelt kennis en ervaring.

Ons bedrijf

Met trots, vakmanschap én plezier werken we dagelijks met zo’n 650 collega’s aan de realisatie en het onderhoud van gebouwgebonden installaties op het gebied van licht, lucht, water, data, energie en veiligheid. Hiermee zorgen we ervoor dat de gebouwen van onze klanten gezond, comfortabel en toekomstbestendig zijn.

 

HOMIJ Technische Installaties is een van de grootste installatiebedrijven in Nederland. Toch zal je merken dat onze vestigingen een lokaal karakter hebben. Groot, maar toch klein.

 

HOMIJ is een Koninklijke VolkerWessels onderneming. Dit betekent dat HOMIJ onderdeel is van een ondernemend en toekomstgericht concern waarin duurzaamheid, veiligheid en innovatie centraal staan. Je hebt daardoor genoeg kansen om je te ontwikkelen. Haak aan en Maak Morgen Mogelijk!

Solliciteer nu!

Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Robin Crijns (vestigingsdirecteur Ittervoort), telefonisch bereikbaar op 06-51 79 44 68). Heb je interesse in deze functie? Aarzel niet, klik op de knop en solliciteer direct of maak je interesse kenbaar via werken@homij.nl.  We zien je reactie graag tegemoet!

 

Deze vacature wordt zelfstandig ingevuld. Reacties van W&S bureaus of acquisitie naar aanleiding van deze vacature worden niet op prijs gesteld

 

+