icon-arrow-right
HomeWerken bijOverzicht vacatures Calculator - HOMIJ Ittervoort

Calculator - HOMIJ Ittervoort

2021-06-24

Wil jij bijdragen aan een energiezuiniger en duurzamer Nederland? Wil jij continu werken aan de meest uitdagende installaties in Limburg? Wil jij werken met de nieuwste technieken voor energiezuinige installaties in gezonde en comfortabele gebouwen van morgen? Word Calculator bij HOMIJ Ittervoort en #maakmorgenmogelijk. 

Wat ga jij doen?

Bij HOMIJ (onderdeel van VolkerWessels) ben jij niet zomaar een Calculator. Bij ons krijg jij meer vrijheid en verantwoordelijkheid om zelf te ondernemen. Jij hoeft niet voor alles goedkeuring te vragen, jij neemt zelf initiatief. Uiteraard staan collega’s met hun expertise voor jou klaar als jij hulp nodig hebt.

 

Jij werkt intensief samen binnen een projectteam. Daarin bepaal je mede de kostprijs van de te realiseren installaties volgens contractuele vraagspecificatie van projecten. Je beoordeelt leveranciers en offertes. Jij analyseert deze informatie en doet voorstellen van kostenbewuste uitvoeringsmethoden. Jij geeft gevraagd en ongevraagd advies over de kansen om de installaties te verduurzamen en het comfort van de gebruikers te verhogen. Het is een afwisselende functie door de verschillende types projecten zoals het Maankwartier HeerlenVerduurzaming Waterschap Limburg in Roermond en Gemeentehuis Maasgouw. 

 

Bij ons team in Ittervoort (120 fte) is er veel ruimte voor jouw inbreng. Hoe kan jij huidige processen verbeteren binnen de mogelijkheden? Kom maar op met jouw ideeën, wij zijn benieuwd!

Past ons DNA bij jou?

Bij HOMIJ werken we niet alleen aan de gebouwen van de toekomst, maar zeker ook aan jouw toekomst. Wat wil jij doen over 5 jaar of over 10 jaar? Bij HOMIJ zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Jij kan jouw carrière “bouwen en onderhouden” zoals jij dat wilt. Net zoals vele collega’s voor jou. (Check hier de verhalen van HOMIJ’ers aan het woord) 

 

Ook belangrijk:  

  • De salarisschaal loopt van € 2.464,- t/m € 4.202,-;
  • HOMIJ is een platte organisatie zonder hiërarchie. De deuren van onze directeuren Robin en Charles staan altijd open voor jou; 
  • Goed materiaal voor goede professionals. Of het nou bedrijfskleding, een zware laptop of gereedschap is; bij HOMIJ ben jij verzekerd van goed materiaal;
  • Wij geven jou alle vrijheid en verantwoordelijkheid in jouw functie. Pak jij de kansen?

Past jouw DNA bij HOMIJ?

Ga jij “Actief en Betrokken” om met jouw collega’s en relaties? Geloof jij in succes op de korte termijn door een succesvolle lange termijn samenwerking? Dan past ons DNA bij elkaar. 

 

Qua persoon; 

  • Sta jij elke dag op om de best mogelijke prestatie te leveren. Kansen zijn er altijd; 

  • Heb jij de passende opleiding en ervaring om op mbo-niveau samen te werken in een ambitieus team; 

  • Ben jij trots op wat jij doet en wil jij jouw vakmanschap blijven verbeteren. Net als wij; 

  • Ben jij organisatorisch en communicatief sterk want het belang van jouw projecten staat voorop!

Ons bedrijf

Gezonde, comfortabele en toekomstbestendige gebouwen. Daar staat HOMIJ voor. Ruim 700 HOMIJ’ers zetten zich in om duurzame gebouwen van morgen te bouwen en te onderhouden. Comfort en gezondheid van de gebruiker staan centraal.  

 

HOMIJ behoort tot de 10 grootste technische installatiebedrijven. Toch zal je merken dat onze vestigingen een lokaal karakter hebben en een sterke band met de omgeving hebben.  

 

HOMIJ is daarnaast onderdeel van VolkerWessels. Dit betekent dat HOMIJ onderdeel is van een ondernemend, financieel kerngezond en toekomstgericht concern waarin duurzaamheid, veiligheid en innovatie centraal staan. Jij hebt daardoor genoeg kansen om jezelf te ontwikkelen. Maak morgen mogelijk! 

Solliciteer nu!

Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met de heer Robin Crijns, telefonisch bereikbaar op 088-1861900. Heb je zin in deze functie? Aarzel niet, klik op de knop en solliciteer direct. We zien je reactie graag tegemoet. Veel succes!

 

Informatie voor bureaus:

Deze vacature zetten wij op dit moment niet uit bij leveranciers. Wij willen deze vacature zelf invullen. Wij accepteren geen voorwaarden die ongevraagd, eventueel samen met een kandidaat, worden gestuurd. HOMIJ zet zelf opdrachten uit bij onze vaste leveranciers middels een opdracht met wederzijdse bevestiging.

 

Leverancier worden?

Neem contact op met Roy Fasen, Corporate Recruiter, via 06 5794 5602 of r.fasen@homij.nl  

#LI-RF1

+