icon-arrow-right
HomeWerken bijOverzicht vacatures Commercieel adviseur

Commercieel adviseur

2019-10-02

Jij vindt een duurzame toekomst belangrijk en houdt ervan om proactief gesprekken aan te gaan over verduurzaming. Jij zet HOMIJ op de kaart als dé partij voor verduurzaming van gebouwen. Zo maak jij morgen mogelijk.

Wat jij mag verwachten van HOMIJ

Gezonde, comfortabele en toekomstbestendige gebouwen. Daar staat HOMIJ voor. Onze klanten hebben wensen voor hun werk- en leefklimaat: comfort, licht, lucht, energie. Wij vertalen deze wensen naar de juiste installaties.

 

Jij mag onder andere het volgende verwachten als je bij HOMIJ komt werken:

  • Een informele en prettige werksfeer. We werken in een platte organisatiestructuur, dat betekent dat alle deuren altijd voor iedereen open staan;
  • Volop kansen om jezelf te ontwikkelen en doorgroeimogelijkheden. HOMIJ heeft onder andere een eigen Academy met een groot aanbod aan cursussen en trainingen;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen per jaar (op basis  van een 40-urige werkweek);
  • Goed materiaal voor goede professionals. Of het nou een telefoon van de zaak, een laptop of gereedschap is; bij HOMIJ ben je verzekerd van goed materiaal.

 

Lees hier meer over wat HOMIJ jou te bieden heeft.

Commercieel adviseur bij HOMIJ

Jouw werkzaamheden spelen zich af op het snijvlak van commercie / acquisitie en advies. Jij brengt activiteiten van HOMIJ op het gebied van verduurzaming van bestaande utiliteitsbouw onder de aandacht. Daarnaast ga je het gesprek aan met vastgoedeigenaren over manieren om hun vastgoed te verduurzamen. Je bent een enthousiaste adviseur die met passie de toegevoegde waarde van duurzame gebouwen kan overbrengen. Je werkgebied is west en midden Nederland.

 

Het is belangrijk dat je een passie hebt voor duurzaamheid en communicatief sterk bent. Voldoe je hieraan, check dan nog even deze punten:

  • Affiniteit met bouw en/of techniek
  • Gedreven / vasthoudend en weet partijen te enthousiasmeren over duurzaamheid
  • HBO werk- en denkniveau

Ons bedrijf

Met trots, vakmanschap én plezier werken we dagelijks met zo’n 600 collega’s aan de realisatie en het onderhoud van gebouwgebonden installaties op het gebied van licht, lucht, water, data, energie en veiligheid. Hiermee zorgen we ervoor dat de gebouwen van onze klanten gezond, comfortabel en toekomstbestendig zijn.

 

HOMIJ Technische Installaties is een van de grootste installatiebedrijven in Nederland. Toch zal je merken dat onze vestigingen een lokaal karakter hebben. Groot, maar toch klein.

 

HOMIJ is een Koninklijke VolkerWessels onderneming. Dit betekent dat HOMIJ onderdeel is van een ondernemend en toekomstgericht concern waarin duurzaamheid, veiligheid en innovatie centraal staan. Je hebt daardoor genoeg kansen om je te ontwikkelen. Haak aan en Maak Morgen Mogelijk!Solliciteer nu!

Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Martijn Haan, telefonisch of via whatsapp bereikbaar op 06-52334699 of per mail via m.haan@homij.nl.

 

Heb je zin in deze functie? Aarzel niet, klik op de knop en solliciteer direct. We zien je reactie graag tegemoet. Veel succes!

 

Deze vacature wordt zelfstandig ingevuld.

Reacties van W&S bureaus of acquisitie naar aanleiding van deze vacature worden niet op prijs gesteld.

+