icon-arrow-right
HomeWerken bijOverzicht vacatures Contractbeheerder - VolkerWessels Vastgoedbeheer

Contractbeheerder - VolkerWessels Vastgoedbeheer

VolkerWessels Vastgoedbeheer Management Algemeen, Juridisch

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier
2020-08-11

Jij bent als contractbeheer actief in het ontzorgen van de klanten van grote onderhoudscontracten. Jij vertaalt de wensen van de klant naar contractuele afspraken en een goede uitvoering van integrale onderhoudsprojecten. Zo maak jij morgen mogelijk.

Wat jij mag verwachten van VolkerWessels Vastgoedbeheer

Gezonde, comfortabele en toekomstbestendige gebouwen. Daar staat VolkerWessels Vastgoedbeheer voor. Wij leveren integrale dienstverlening op het gebied van beheer en onderhoud; bouwkundig, installatietechnisch en facilitair.

 

Jij mag onder andere het volgende verwachten als je bij VolkerWessels Vastgoedbeheer komt werken:

  • Aansprekende en uitdagende projecten;
  • Een informele en prettige werksfeer. We werken in een platte organisatiestructuur, dat betekent dat alle deuren altijd voor iedereen open staan;
  • Volop kansen om jezelf te ontwikkelen en genoeg doorgroeimogelijkheden. VolkerWessels Vastgoedbeheer heeft onder andere een eigen Academy met een groot aanbod aan cursussen en trainingen;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen per jaar (op basis  van een 40-urige werkweek);
  • Goed materiaal voor goede professionals. Of het nou een telefoon van de zaak, een laptop of gereedschap is; bij VolkerWessels Vastgoedbeheer ben je verzekerd van goed materiaal.

 

Lees hier meer over wat VolkerWessels Vastgoedbeheer jou te bieden heeft.

Contractbeheerder VolkerWessels Vastgoedbeheer

Als je deze vacature bekijkt weet je al wat het werk betekent en wat we van jou in deze functie verwachten. Wel is belangrijk dat je communicatief bent en organisatievermogen hebt. Voldoe je hieraan, check dan ook even deze laatste puntjes:

  • Technische opleiding op hbo-niveau.
  • Kennis en ervaring met onderhoudsmethodieken.
  • Minimaal 3 jaar werkervaring.
  • Bekendheid met juridische / contractuele aspecten.

Ons bedrijf

Met trots, vakmanschap én plezier zorgen wij ervoor dat gebouwen gezond, comfortabel en toekomstbestendig zijn. Dit doen wij door langlopende integrale beheer- en onderhoudscontracten aan te gaan. Een duurzame en transparante relatie met onze klanten staat centraal.

 

VolkerWessels Vastgoedbeheer is een Koninklijke VolkerWessels onderneming. Dit betekent dat VolkerWessels Vastgoedbeheer onderdeel is van een ondernemend en toekomstgericht concern waarin duurzaamheid, veiligheid en innovatie centraal staan. Je hebt daardoor genoeg kansen om je te ontwikkelen. Haak aan en Maak Morgen Mogelijk!

 

Meer over VolkerWessels Vastgoedbeheer lees je op www.vwvastgoedbeheer.nl.

Solliciteer nu!

Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Christiaan Boerefijn, telefonisch of via Whatsapp bereikbaar op 06-82870649 of per mail via cboerefijn@volkerwessels.com. Heb je zin in deze functie? Aarzel niet, klik op de knop en solliciteer direct. We zien je reactie graag tegemoet. Veel succes!

 

Deze vacature wordt zelfstandig ingevuld.

Reacties van W&S bureaus of acquisitie naar aanleiding van deze vacature worden niet op prijs gesteld.

+