icon-arrow-right
HomeWerken bijOverzicht vacatures Contract Manager (Exploitatiemanager) - VolkerWessels Vastgoedbeheer

Contract Manager (Exploitatiemanager) - VolkerWessels Vastgoedbeheer

2021-09-08

Wil jij bijdragen aan een energiezuiniger en duurzamer Nederland? Wil jij continu het preventief én correctief onderhoud van de uitdagende installaties van het HagaZiekenhuis managen. Wil jij de nieuwste technieken gebruiken voor energiezuinige installaties in gezonde en comfortabele gebouwen van morgen? Word Contractmanager (Exploitatiemanager) bij Volkerwessels Vastgoedbeheer en #maakmorgenmogelijk. 

Wat ga jij doen?

Bij VolkerWessels Vastgoedbeheer (onderdeel van HOMIJ) ben jij niet zomaar een Contractmanager. Jij krijgt bij ons alle vrijheid en verantwoordelijkheid om zelf te ondernemen. Jij hoeft niet voor alles goedkeuring te vragen, jij neemt zelf initiatief! Uiteraard staan collega’s met hun expertise voor jou klaar als jij hulp nodig hebt.

 

Als Contractmanager haal jij het beste rendement uit het langdurige onderhoudscontract (20 jaar) met het belang van jouw klant voorop. Bij de complexe installaties van het HagaZiekenhuis is een meer dan uitstekende performance van levensbelang. Samen met jouw team zorg jij daar elk dag voor. Dit is niet zomaar S&O, dit is op “Champions league niveau”. In deze omgeving wordt er veel van jou en jouw vaardigheden gevraagd. Het jaarlijkse contractvolume is 4 tot 5 mio bestaande uit conditiegestuurd onderhoud, vervangingsonderhoud en diverse kleine en middelgrote projecten.

Past ons DNA bij jou?

Bij VolkerWessels Vastgoedbeheer werken we niet alleen aan de gebouwen van de toekomst, maar zeker ook aan jouw toekomst. Wat wil jij doen over 5 jaar of over 10 jaar? Bij ons zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Jij kan jouw carrière “onderhouden” zoals jij dat wilt. Net zoals vele collega’s voor jou. (Check hier de verhalen van HOMIJ’ers aan het woord)

 

Ook belangrijk:

  • De salarisschaal loopt van € 2.948,00 tot € 6.573,00;
  • Wij vallen onder de cao metaal en techniek technisch Installatiebedrijf. Dat betekent een goed pensioen, 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
  • VolkerWessels Vastgoedbeheer is een platte organisatie zonder hiërarchie. De deuren van onze directeuren Jeroen en Jacques staan altijd open voor jou;
  • Goed materiaal voor goede professionals. Of het nou een telefoon, een auto of een laptop is; bij VolkerWessels Vastgoedbeheer ben jij verzekerd van goed materiaal;
  • Wij geven jou alle vrijheid en verantwoordelijkheid in jouw functie. Pak jij de kansen;

 

VolkerWessels Vastgoedbeheer zorgt ook voor een goede inwerkperiode en diverse opleidingsmogelijkheden met onder andere een eigen academy en nog veel meer voorwaarden.

Past jouw DNA bij Volkerwessels Vastgoedbeheer?

Ga jij “Actief en Betrokken” om met jouw collega’s en relaties? Geloof jij in succes op de korte termijn door een succesvolle lange termijn samenwerking? Dan past ons DNA bij elkaar.

 

Qua persoon:

  • Sta jij elke dag op om de best mogelijke prestatie te leveren. Kansen zijn er altijd;
  • Heb jij de technische opleiding en ervaring, bij voorkeur op werktuigbouwkundig vlak om op hbo+-niveau samen te werken in een ambitieus team;
  • Ben jij trots op wat jij doet en wil jij jouw vakmanschap blijven verbeteren. Net als wij;
  • Ben jij organisatorisch en communicatief ijzersterk want het belang van jouw klant staat voorop!

Ons bedrijf

Gezonde, comfortabele en toekomstbestendige gebouwen. Daar staan VolkerWessels Vastgoedbeheer en HOMIJ voor. Ruim 700 collega's zetten zich in om duurzame gebouwen van morgen te bouwen en te onderhouden. Comfort en gezondheid van de gebruiker staan centraal.  

 

HOMIJ behoort tot de 10 grootste technische installatiebedrijven. Toch zal je merken dat onze vestigingen een lokaal karakter hebben en een sterke band met de omgeving hebben.  

 

HOMIJ is daarnaast onderdeel van VolkerWessels. Dit betekent dat HOMIJ onderdeel is van een ondernemend, financieel kerngezond en toekomstgericht concern waarin duurzaamheid, veiligheid en innovatie centraal staan. Jij hebt daardoor genoeg kansen om jezelf te ontwikkelen. Maak morgen mogelijk! 

Solliciteer nu!

Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Jeroen Boslooper, telefonisch bereikbaar op 06 8213 7515 of klik hier om Jeroen een Whatsapp te sturen. Heb je zin in deze functie? Aarzel niet, klik op de knop en solliciteer direct. We zien je reactie graag tegemoet. Veel succes!

 

Informatie voor bureaus:

Deze vacature zetten wij op dit moment niet uit bij leveranciers. Wij willen deze vacature zelf invullen. Wij accepteren geen voorwaarden die ongevraagd, eventueel samen met een kandidaat, worden gestuurd. HOMIJ zet zelf opdrachten uit bij onze vaste leveranciers middels een opdracht met wederzijdse bevestiging.

 

Leverancier worden?

Neem contact op met Roy Fasen, Corporate Recruiter, via 06 5794 5602 of r.fasen@homij.nl  

#LI-RF1

+