icon-arrow-right
HomeWerken bijOverzicht vacatures Cost Engineer – HOMIJ Amsterdam

Cost Engineer – HOMIJ Amsterdam

2019-03-28

Ben jij analytisch met een zeer goed cijfermatig inzicht en een teamplayer? Dan ben jij de fulltime Cost Engineer die we zoeken. Jouw DNA past bij HOMIJ!

1200x350-engineer1-breed.jpg

Jouw DNA past bij HOMIJ!

Als Cost Engineer draag je verantwoordelijkheid voor een kosteneffectief ontwerp in nauwe samenwerking met de verschillende projectteams.

 

Natuurlijk mag je rekenen op een prima salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Maar HOMIJ Technische Installaties biedt je nog veel meer. Een informele, prettige werkomgeving waarin we zelfstandigheid en initiatief stimuleren. Een collegiale sfeer waarin we installaties bouwen die onze klanten optimaal comfort, veiligheid, duurzaamheid en een gezond binnenklimaat opleveren.

 

Bij HOMIJ heb je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Met bijna 600 medewerkers en 7 vestigingen door heel Nederland kun je bij HOMIJ namelijk alle kanten op. Gevarieerde projecten en volop kansen om jouw loopbaan vorm te geven zoals jij dat wilt. Het DNA van HOMIJ is een ABCD’tje. We zijn Actief en Betrokken. We leveren Comfort en Duurzaamheid. Spreekt jou dit aan? Kom dan als Engineer bij ons team. Want dan past jouw DNA bij HOMIJ!

Jouw profiel

Als je deze vacature bekijkt weet je al wat het werk betekent en wat we van jou in deze functie verwachten. Wel is belangrijk dat je kennis hebt van ontwerp- en tekensoftware.Voldoe je hieraan, check dan ook even deze laatste puntjes:

 

  • Een HBO-opleiding Installatietechniek met aanvullende opleiding cost engineer.
  • Ervaring met Systems Engineering en kennis van Life Cycle Costing.
  • Kostenbeheersing prognoses, investeringsbeoordelingen en risicoanalyses zijn geen geheimen voor je.
  • Kennis van de UAV en UAV-GC zijn een pre.

 

Ons bedrijf

HOMIJ Technische Installaties is een van de grootste installatiebedrijven in Nederland. Met trots, vakmanschap én plezier werken we dagelijks aan de realisatie en het onderhoud van gebouwgebonden installaties die onze klanten optimaal werk- en leefcomfort bieden op het gebied van licht, lucht, water, data, energie en veiligheid. Waar wij werken, laten we onze sporen na. Zo krijgt elk gebouw ons HOMIJ-DNA. Meer over HOMIJ Amsterdam lees je op www.homij.nl/amsterdam.

Solliciteer nu!

Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Marc Meeder, telefonisch of WhatsApp bereikbaar op 06-12748675 of per mail via m.meeder@homij.nl. Heb je zin in deze functie? Aarzel niet, klik op de knop en solliciteer direct.

We zien je reactie graag tegemoet. Veel succes!

 

Deze vacature wordt zelfstandig ingevuld.

Reacties van W&S bureaus of acquisitie naar aanleiding van deze vacature worden niet op prijs gesteld.

+