icon-arrow-right
HomeWerken bijOverzicht vacatures Cost Engineer – HOMIJ Amsterdam

Cost Engineer – HOMIJ Amsterdam

2020-07-08

Ben jij analytisch met een zeer goed cijfermatig inzicht en een teamplayer? Dan ben jij de fulltime Cost Engineer die we zoeken. Jouw DNA past bij HOMIJ! 

Wat jij mag verwachten van HOMIJ

Gezonde, comfortabele en toekomstbestendige gebouwen. Daar staat HOMIJ voor. Onze klanten hebben wensen voor hun werk- en leefklimaat: comfort, licht, lucht, energie. Wij vertalen deze wensen naar de juiste installaties.

 

Jij mag onder andere het volgende verwachten als je bij HOMIJ komt werken:

  • Aansprekende en uitdagende projecten;
  • Een informele en prettige werksfeer. We werken in een platte organisatiestructuur, dat betekent dat alle deuren altijd voor iedereen open staan;
  • Volop kansen om jezelf te ontwikkelen en doorgroeimogelijkheden. HOMIJ heeft onder andere een eigen Academy met een groot aanbod aan cursussen en trainingen;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen per jaar (op basis van een 40-urige werkweek);
  • Goed materiaal voor goede professionals. Of het nou een telefoon van de zaak, een laptop of gereedschap is; bij HOMIJ ben je verzekerd van goed materiaal.

 

Lees hier meer over wat HOMIJ jou te bieden heeft.

Cost Engineer bij HOMIJ

Als Cost Engineer draag je verantwoordelijkheid voor een kosteneffectief ontwerp in nauwe samenwerking met de verschillende projectteams. Het is belangrijk dat je kennis hebt van ontwerp- en tekensoftware.Voldoe je hieraan, check dan ook even deze laatste puntjes:

 

  • Een HBO-opleiding Installatietechniek met aanvullende opleiding cost engineer.
  • Ervaring met Systems Engineering en kennis van Life Cycle Costing.
  • Kostenbeheersing prognoses, investeringsbeoordelingen en risicoanalyses zijn geen geheimen voor je.
  • Kennis van de UAV en UAV-GC zijn een pre.

 

Je beheerst de Nederlandse taal (Native speaker Niveau) / You have mastered the Dutch language (native speaker level)

 

Ons bedrijf

Met trots, vakmanschap én plezier werken we dagelijks met zo’n 600 collega’s aan de realisatie en het onderhoud van gebouwgebonden installaties op het gebied van licht, lucht, water, data, energie en veiligheid. Hiermee zorgen we ervoor dat de gebouwen van onze klanten gezond, comfortabel en toekomstbestendig zijn.

 

HOMIJ Technische Installaties is een van de grootste installatiebedrijven in Nederland. Toch zal je merken dat onze vestigingen een lokaal karakter hebben. Groot, maar toch klein.

 

HOMIJ is een Koninklijke VolkerWessels onderneming. Dit betekent dat HOMIJ onderdeel is van een ondernemend en toekomstgericht concern waarin duurzaamheid, veiligheid en innovatie centraal staan. Je hebt daardoor genoeg kansen om je te ontwikkelen. Haak aan en Maak Morgen Mogelijk!

Solliciteer nu!

Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Marc Meeder, telefonisch of WhatsApp bereikbaar op 06-12748675 of per mail via m.meeder@homij.nl. Heb je zin in deze functie? Aarzel niet, klik op de knop en solliciteer direct.

We zien je reactie graag tegemoet. Veel succes!

 

Deze vacature wordt zelfstandig ingevuld.

Reacties van W&S bureaus of acquisitie naar aanleiding van deze vacature worden niet op prijs gesteld.

 

#LI-RF1

+