icon-arrow-right
HomeWerken bijOverzicht vacatures Engineer Elektrotechniek - HOMIJ Grote Projecten Vianen

Engineer Elektrotechniek - HOMIJ Grote Projecten Vianen

2021-02-09

Wil jij continu werken aan de meest uitdagende installaties in grote, complexe projecten? Wil jij de nieuwste technieken gebruiken voor energiezuinige installaties in gezonde en comfortabele gebouwen van morgen? Wil jij bijdragen aan een energiezuiniger en duurzamer Nederland? Word Engineer Elektrotechniek bij HOMIJ Grote Projecten en #maakmorgenmogelijk.

Wat ga jij doen?

Bij HOMIJ (onderdeel van VolkerWessels) ben jij niet zomaar een Engineer. Bij ons krijg jij meer vrijheid en verantwoordelijkheid om zelf te ondernemen. Jij hoeft niet voor alles goedkeuring te vragen, jij neemt zelf initiatief. Uiteraard staan collega’s met hun expertise voor jou klaar als jij hulp nodig hebt. 

 

Jij krijgt een zelfstandige rol in ons team Grote Projecten (200 fte). Jij bent bij het hele proces van een project betrokken. Van ontwerp tot en met oplevering. Jij vertaalt de klantwens naar installatietechniek waarbij jij ons DNA en de klantwens samenbrengt. Jij verzamelt de ontwerpeisen en bent verantwoordelijk voor het uitwerken van het ontwerp. 

 

Bij ons team Grote Projecten in Vianen is er veel ruime voor jouw inbreng. Hoe kan jij huidige processen verbeteren binnen de mogelijkheden? Kom maar op met jouw ideeën, wij zijn benieuwd! 

Past ons DNA bij jou?

Bij HOMIJ werken we niet alleen aan de gebouwen van de toekomst, maar zeker ook aan jouw toekomst. Wat wil jij doen over 5 jaar of over 10 jaar? Bij HOMIJ zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Jij kan jouw carrière “bouwen en onderhouden” zoals jij dat wilt. Net zoals vele collega’s voor jou. (Check hier de verhalen van HOMIJ’ers aan het woord)  

  

Ook belangrijk;  

 • De salarisschaal loopt van € 2.774,- tot en met € 4.595,-; 

 • Wij vallen onder de CAO metaal en techniek technisch Installatiebedrijf. Dat betekent een goed pensioen, 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen;  

 • HOMIJ is een platte organisatie zonder hiërarchie. De deuren van onze directeur Umberto staat altijd open voor jou; 

 • Goed materiaal voor goede professionals. Of het nou een telefoon, een zware laptop of gereedschap is; bij HOMIJ ben jij verzekerd van goed materiaal; 

 • Wij geven jouw alle vrijheid en verantwoordelijkheid in jouw functie. Pak jij de kansen; 

 • HOMIJ zorgt ook voor een goede inwerkperiode en diverse opleidingsmogelijkheden met onder andere een eigen academy en nog veel meer voorwaarden. 

Past jouw DNA bij HOMIJ?

Ga jij “Actief en Betrokken” om met jouw collega’s en relaties? Geloof jij in succes op de korte termijn door een succesvolle lange termijn samenwerking? Dan past ons DNA bij elkaar. 

 

Qua persoon; 

 • Sta jij elke dag op om de best mogelijke prestatie te leveren. Kansen zijn er altijd; 

 • Heb jij de elektrotechnische opleiding en ervaring om op hbo-niveau samen te werken in een ambitieus team; 

 • Ben jij trots op wat jij doet en wil jij jouw vakmanschap blijven verbeteren. Net als wij; 

 • Ben jij creatief en nauwkeurig want het belang van jouw ontwerpen staat voorop;

 • Ben jij communicatief sterk want jij bespreekt jouw ontwerpen met jouw collega's en de opdrachtgever.  

Ons bedrijf

Gezonde, comfortabele en toekomstbestendige gebouwen. Daar staat HOMIJ voor. Ruim 700 HOMIJ’ers zetten zich in om duurzame gebouwen van morgen te bouwen en te onderhouden. Comfort en gezondheid van de gebruiker staan centraal.  

 

HOMIJ behoort tot de 10 grootste technische installatiebedrijven. Toch zal je merken dat onze vestigingen een lokaal karakter hebben en een sterke band met de omgeving hebben.  

 

HOMIJ is daarnaast onderdeel van VolkerWessels. Dit betekent dat HOMIJ onderdeel is van een ondernemend, financieel kerngezond en toekomstgericht concern waarin duurzaamheid, veiligheid en innovatie centraal staan. Jij hebt daardoor genoeg kansen om jezelf te ontwikkelen. Maak morgen mogelijk!  Meer over HOMIJ Grote Projecten lees je op www.homij.nl/groteprojecten.

Solliciteer nu!

Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Nicole Sebisanovic-Katz, telefonisch bereikbaar op 06-5022 4112. Heb je zin in deze functie? Aarzel niet, klik op de knop en solliciteer direct. We zien je reactie graag tegemoet. Veel succes! 

 

Deze vacature wordt zelfstandig ingevuld.

Reacties van W&S bureaus of acquisitie naar aanleiding van deze vacature worden niet op prijs gesteld.

+