icon-arrow-right
HomeWerken bijOverzicht vacatures Engineer - HOMIJ Amsterdam

Engineer - HOMIJ Amsterdam

2020-12-18

Jij maakt als Engineer het hele proces van een project mee. Van ontwerp tot en met oplevering; zo maak jij morgen mogelijk. De wens van de klant staat altijd centraal, jij vertaalt deze wens naar de installatietechniek!

Wat ga jij doen?

Als engineer voor HOMIJ heb jij een uitdagende en veelzijdige baan. Van ontwerp tot en met oplevering; jij bent betrokken bij het hele proces. Je gaat nauw samenwerken in een projectteam werkzaam voor twee nieuwe grote projecten, welke we onlangs hebben gescoord!  

Hierbij een greep uit jouw werkzaamheden:

 • Je verzamelt de ontwerpeisen en bent verantwoordelijk voor het uitwerken van het ontwerp;
 • Bewaken van planning, kosten, inhoud, kwaliteit en informatie tijdens uitvoering;
 • Initiëren en uitwerken van verbetervoorstellen en/of klant specifieke wensen.

 

Amsterdam is goed te bereiken in een driehoek van Amersfoort, Den Haag en Alkmaar. 

Waarom kies jij voor HOMIJ?

HOMIJ behoort tot de top 10 van de installatiebranche in Nederland en is een onderdeel van VolkerWessels. Wij werken aan toekomstbestendige en kwalitatief hoogwaardige gebouwen. Met innovatieve en duurzame oplossingen leveren we comfort aan gebruikers van gebouwen. Dit doen we bij onderhoud, verduurzaming, renovatie en nieuwbouw.

Daarnaast bieden wij jou het volgende:

 • Wij bieden jou een dynamische en verantwoordelijke baan binnen een gezond bedrijf voor 40 uur per week;
 • Wij bieden jou veel vrijheid, flexibiliteit en ruimte voor eigen inbreng;
 • Een goede start is ontzettend belangrijk! Daarom bieden wij jou een mooi inwerktraject aan zodat je HOMIJ zo snel mogelijk leert kennen. Er zijn tevens diverse mogelijkheden om je te ontwikkelen d.m.v. online trainingen en cursussen via onze eigen Academy. Ook behoort doorgroeien in functie tot de mogelijkheden;
 • Wij vinden de balans tussen werk en privé belangrijk! Daarom bieden wij jou 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen o.b.v. een fulltime dienstverband;
 • Tenslotte bieden wij jou een marktconform salaris.

Wat vragen wij van jou?

Het is belangrijk dat je creatief en nauwkeurig bent. Verder heb jij het volgende in huis:

 • Een diploma HBO Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde;
 • Je bent goed in staat om zowel in teamverband als zelfstandig te werken;
 • Je bent analytisch en communicatief vaardig.

Ons bedrijf

Met trots, vakmanschap én plezier werken we dagelijks met zo’n 650 collega’s aan de realisatie en het onderhoud van gebouwgebonden installaties op het gebied van licht, lucht, water, data, energie en veiligheid. Hiermee zorgen we ervoor dat de gebouwen van onze klanten gezond, comfortabel en toekomstbestendig zijn.

 

HOMIJ Technische Installaties is een van de grootste installatiebedrijven in Nederland. Toch zal je merken dat onze vestigingen een lokaal karakter hebben. Groot, maar toch klein.

 

HOMIJ is een Koninklijke VolkerWessels onderneming. Dit betekent dat HOMIJ onderdeel is van een ondernemend en toekomstgericht concern waarin duurzaamheid, veiligheid en innovatie centraal staan. Je hebt daardoor genoeg kansen om je te ontwikkelen. Haak aan en Maak Morgen Mogelijk!

Solliciteer nu!

Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Marc Meeder (vestigingsdirecteur Amsterdam), telefonisch bereikbaar op 06-12748675. Heb je interesse in deze functie? Aarzel niet, klik op de knop en solliciteer direct of maak je interesse kenbaar via werken@homij.nl. We zien je reactie graag tegemoet!

 

Deze vacature wordt zelfstandig ingevuld. Reacties van W&S bureaus of acquisitie naar aanleiding van deze vacature worden niet op prijs gesteld

+