HomeWerken bijOverzicht vacatures Financieel medewerker - HOMIJ Hoofdkantoor Vianen (32 / 40 uur)

Financieel medewerker - HOMIJ Hoofdkantoor Vianen (32 / 40 uur)

HOMIJ Technische Installaties bv Financieel / Administratief

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier
2018-06-29

Ben jij financieel en organisatorisch sterk? Dan ben jij de Financieel medewerker die we zoeken. Jouw DNA past bij HOMIJ!

Jouw DNA past bij HOMIJ!

Als Financieel medewerker heb je een ondersteunende rol binnen het F&C team. Je voornaamste taak is het regelen van de crediteuren- en debiteurenadministratie voor HOMIJ en ondersteun je haar deelbedrijven hierin. Hierbij heb je veelvuldig contact met leveranciers en de medewerkers op de vestigingen. Verder werk je samen met je collega’s bijvoorbeeld bij de maand- en jaarafsluiting, opstellen van interne doorbelastingen, het beheren van stamgegevens, verwerking van diverse administratieve mutaties (grootboek). Je signaleert knelpunten en lost ze zelf op. Tevens werk je mee aan een beter gebruik van het ERP pakket Navision. Kortom, een veelzijdige hands on functie met doorgroeimogelijkheden. Natuurlijk mag je als Financieel medewerker bij HOMIJ rekenen op een prima salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Maar HOMIJ Technische Installaties biedt je nog veel meer. Een informele, prettige werkomgeving waarin we zelfstandigheid en initiatief stimuleren. Een collegiale sfeer waarin we installaties bouwen die onze klanten optimaal comfort, veiligheid, duurzaamheid en een gezond binnenklimaat opleveren. Bij HOMIJ heb je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Met bijna 600 medewerkers en 8 vestigingen door heel Nederland kun je bij HOMIJ namelijk alle kanten op. Het DNA van HOMIJ is een ABCD’tje. We zijn Actief en Betrokken. We leveren Comfort en Duurzaamheid. Spreekt jou dit aan? Kom dan als Financieel medewerker bij ons team. Want dan past jouw DNA bij HOMIJ!

Jouw profiel

Als je deze vacature bekijkt weet je al wat het werk betekent en wat we van jou in deze functie verwachten. Wel is belangrijk dat je betrokken bent en gestructureerd kunt werken. Voldoe je hieraan, check dan ook even deze laatste puntjes:

  • MBO+ werk- en denkniveau, richting administratie / bedrijfseconomie: mogelijkheid tot het doen van opleiding.
  • Enkele jaren werkervaring bij voorkeur in een project- of serviceorganisatie of als assistent accountant.
  • Ervaring met Microsoft Dynamics (Navision) is een pré en je Excel kennis is op niveau.
  • Je bent nauwkeurig, administratief sterk en hebt een goed cijfermatig inzicht.

Ons bedrijf

HOMIJ Technische Installaties is een van de grootste installatiebedrijven in Nederland. Met trots, vakmanschap én plezier werken we dagelijks aan de realisatie en het onderhoud van gebouwgebonden installaties die onze klanten optimaal werk- en leefcomfort bieden op het gebied van licht, lucht, water, data, energie en veiligheid. Waar wij werken, laten we onze sporen na. Zo krijgt elk gebouw ons HOMIJ-DNA. Meer over HOMIJ lees je op www.homij.nl.

 

 

Solliciteer nu!

Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met de heer Leon van de Streek, bereikbaar per mail l.vandestreek@homij.nl of 06-11011461. Heb je zin in deze functie? Aarzel niet, klik op de knop en solliciteer direct.

We zien je reactie graag tegemoet. Veel succes!

 

Deze vacature wordt zelfstandig ingevuld.

Reacties van W&S bureaus of acquisitie naar aanleiding van deze vacature worden niet op prijs gesteld.

+