icon-arrow-right
HomeWerken bijOverzicht vacatures Handyman - VolkerWessels Vastgoedbeheer

Handyman - VolkerWessels Vastgoedbeheer

VolkerWessels Vastgoedbeheer Productie / Uitvoering

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier
2020-04-28

Jij hebt als Handyman belangrijke taken bij het Gerechtsgebouw Breda. Je steekt je handen uit de mouwen bij aanpassingen binnen het Gerechtsgebouw en begeleidt deze ook van A tot Z. Daarnaast voer je het preventief- en correctief onderhoud uit volgens het bestaande onderhoudsplan.

Dit mag jij verwachten van VolkerWessels Vastgoedbeheer

Gezonde, comfortabele en toekomstbestendige gebouwen. Daar staat VolkerWessels Vastgoedbeheer voor. Wij leveren integrale dienstverlening op het gebied van beheer en onderhoud; bouwkundig, installatietechnisch en facilitair.

 

Jij mag onder andere het volgende verwachten als je bij VolkerWessels Vastgoedbeheer komt werken:

 • Aansprekende en uitdagende projecten;
 • Een informele en prettige werksfeer. We werken in een platte organisatiestructuur, dat betekent dat alle deuren altijd voor iedereen open staan;
 • Volop kansen om jezelf te ontwikkelen en genoeg doorgroeimogelijkheden. VolkerWessels Vastgoedbeheer heeft onder andere een eigen Academy met een groot aanbod aan cursussen en trainingen;
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen per jaar (op basis  van een 40-urige werkweek);
 • Goed materiaal voor goede professionals. Of het nou een telefoon van de zaak, een laptop of gereedschap is; bij VolkerWessels Vastgoedbeheer ben je verzekerd van goed materiaal.

 

Lees hier meer over wat VolkerWessels Vastgoedbeheer jou te bieden heeft.

Handyman bij VolkerWessels Vastgoedbeheer

Als Handyman van VolkerWessels Vastgoedbeheer ga je aan de slag bij Gerechtsgebouw Breda. Je komt bij InBalans te werken. InBalans is een consortium van Visser Smit Bouw, Facilicom en HOMIJ dat verantwoordelijk is voor het Gerechtsgebouw Breda. Je vindt het dus niet erg om bij een vast object werkzaam te zijn en je hebt geen 9-5 mentaliteit. 

 

Naast het uitvoeren van aanpassingen, preventief- en correctief onderhoud ben jij het aanspreekpunt voor leveranciers en onderaannemers en houd je iedereen op de hoogte. Je trekt ook materiaal uit en plaatst bestellingen en/of opdrachten die jij kunt monitoren.

 

Het is belangrijk dat je kwaliteitsgericht, innovatief en een teamspeler bent. Voldoe je hieraan, check dan ook even deze laatste puntjes:

 • Je steekt graag de handen uit de mouwen;
 • Je bent een vakman, secuur en precies;
 • Je draait je hand niet om voor het oplossen van bouwkundige mankementen (denk daarbij aan vervangen van tegels, repareren van deuren e.d.);
 • Je hebt ervaring met begeleiden en contact houden met onderaannemers;
 • Je bent administratief vaardig;
 • Goede beheersing en omgang met PC en programma’s zoals Word, Excel e.d. is een pre.

Ons bedrijf

Met trots, vakmanschap én plezier zorgen wij ervoor dat gebouwen gezond, comfortabel en toekomstbestendig zijn. Dit doen wij door langlopende integrale beheer- en onderhoudscontracten aan te gaan. Een duurzame en transparante relatie met onze klanten staat centraal.

 

VolkerWessels Vastgoedbeheer is een Koninklijke VolkerWessels onderneming. Dit betekent dat VolkerWessels Vastgoedbeheer onderdeel is van een ondernemend en toekomstgericht concern waarin duurzaamheid, veiligheid en innovatie centraal staan. Je hebt daardoor genoeg kansen om je te ontwikkelen. Haak aan en Maak Morgen Mogelijk!

 

Meer over VolkerWessels Vastgoedbeheer lees je op www.vwvastgoedbeheer.nl.

Solliciteer nu!

Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Maikel Rops, telefonisch bereikbaar op 06-22 54 06 60 of per mail via mrops@volkerwessels.com. Heb je zin in deze functie? Aarzel niet, klik op de knop en solliciteer direct. We zien je reactie graag tegemoet. Veel succes!

 

Deze vacature wordt zelfstandig ingevuld.

Reacties van W&S bureaus of acquisitie naar aanleiding van deze vacature worden niet op prijs gesteld.

+