icon-arrow-right
HomeWerken bijOverzicht vacatures Leidinggevend Monteur Installatietechniek - HOMIJ Grote Projecten

Leidinggevend Monteur Installatietechniek - HOMIJ Grote Projecten

2021-10-01

Wil jij meebouwen aan een energiezuiniger en duurzamer Nederland? Wil jij zorgen voor voorspoedige uitvoering op complexe bouwplaatsen? Wil jij een deel van de montage voor jouw rekening nemen zodat jouw collega’s zich kunnen richten op de nieuwste technieken voor energiezuinige installaties in gezonde en comfortabele gebouwen van morgen? Word Leidinggevend Monteur bij HOMIJ Grote Projecten en #maakmorgenmogelijk. 

Wat ga jij doen?

Als Leidinggevend Monteur bij HOMIJ heb jij een uitdagende en verantwoordelijk baan. Jij bent de sparringspartner van de Bouwplaatsleider, waarbij je actief schakelt tussen projectleiding, onderaannemers en onze eigen monteurs. Tevens heb jij een leidinggevende positie en zorg je voor een goede uitvoering van onze gave installatietechnische projecten!

Hierbij een greep uit jouw werkzaamheden:

 • Jij bent verantwoordelijk voor de planning van montage en coördinatie. Je werkt veel samen met de Bouwplaatsleider en rapporteert dagelijks aan hem;
 • Jij zorgt voor een optimale inzet van jouw collega’s en ziet toe op een tijdige en correcte materiaalvoorziening;
 • Jij houdt je dagelijks bezig met de voortgang van de werkzaamheden;
 • Jij bent (mede) verantwoordelijk voor de veiligheid op de werkplaats.

Past ons DNA bij jou?

Bij HOMIJ werken we niet alleen aan de gebouwen van de toekomst, maar zeker ook aan jouw toekomst. Wat wil jij doen over 5 jaar of over 10 jaar? Bij HOMIJ zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Jij kan jouw carrière “bouwen en onderhouden” zoals jij dat wilt. Net zoals vele collega’s voor jou. (Check hier de verhalen van HOMIJ’ers aan het woord)   

 

Ook belangrijk;   

 • De salarisschaal loopt van € 2.774,- tot en met € 4.595,- (Montageleider) 

 • Wij vallen onder de cao metaal en techniek technisch Installatiebedrijf. Dat betekent een goed pensioen, 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen;   

 • HOMIJ is een platte organisatie zonder hiërarchie. De deur van onze directeuren Umberto en René staat altijd open voor jou;  

 • Goed materiaal voor goede professionals. Of het nou een telefoon, een auto, een laptop of gereedschap is; bij HOMIJ ben jij verzekerd van goed materiaal;  

 • Wij geven jou alle vrijheid en verantwoordelijkheid in jouw functie. Pak jij de kansen;  

 • HOMIJ zorgt ook voor een goede inwerkperiode en diverse opleidingsmogelijkheden met onder andere een eigen academy en nog veel meer voorwaarden.  

Past jouw DNA bij HOMIJ?

 • Jij staat stevig in je schoenen, hebt ervaring met het aansturen van een team en bent communicatief vaardig;
 • Jij hebt minimaal een afgeronde mbo 4 opleiding in een (installatie)technische en circa vijf jaar ervaring in een soortgelijke rol. Deze stap zie jij om je verder te ontwikkelen binnen de utiliteitsbranche in een hecht team, waar jouw kennis en inbreng enorm wordt gewaardeerd;
 • Jij bent technisch goed onderlegd. Het is fijn wanneer jij al bepaalde vaktechnische opleiding hebt behaald, zoals VOL VCA. Zo niet, dan ben jij diegene die zichzelf graag ontwikkelt en trainingen oppakt.

Ons bedrijf

Gezonde, comfortabele en toekomstbestendige gebouwen. Daar staat HOMIJ voor. Ruim 700 HOMIJ’ers zetten zich in om duurzame gebouwen van morgen te bouwen en te onderhouden. Comfort en gezondheid van de gebruiker staan centraal.  

 

HOMIJ behoort tot de 10 grootste technische installatiebedrijven. Toch zal je merken dat onze vestigingen een lokaal karakter hebben en een sterke band met de omgeving hebben.  

 

HOMIJ is daarnaast onderdeel van VolkerWessels. Dit betekent dat HOMIJ onderdeel is van een ondernemend, financieel kerngezond en toekomstgericht concern waarin duurzaamheid, veiligheid en innovatie centraal staan. Jij hebt daardoor genoeg kansen om jezelf te ontwikkelen. Maak morgen mogelijk! 

Solliciteer nu!

Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Nicole Sebisanovic-Katz, telefonisch bereikbaar op 06 5022 4112. Heb je zin in deze functie? Aarzel niet, klik op de knop en solliciteer direct. We zien je reactie graag tegemoet. Veel succes! 

 

Deze vacature wordt zelfstandig ingevuld.

Reacties van W&S bureaus of acquisitie naar aanleiding van deze vacature worden niet op prijs gesteld.

#LI-RF1

+