icon-arrow-right
HomeWerken bijOverzicht vacatures Leidinggevend Monteur Werktuigbouwkunde – HOMIJ Ittervoort

Leidinggevend Monteur Werktuigbouwkunde – HOMIJ Ittervoort

2018-10-03

Wil jij techniek laten werken? Ben je gericht op kwaliteit en wil je werken in een collegiaal team? Dan ben jij de fulltime Leidinggevend monteur die we zoeken. Jouw DNA past bij HOMIJ!

Jouw DNA past bij HOMIJ!

Als Leidinggevend monteur zorg je voor het installeren van technische installaties. Dit doe je volgens opgegeven specificaties en planning en met veel aandacht voor veiligheid.

 

Natuurlijk mag je als leidinggevend Monteur rekenen op een prima salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Maar HOMIJ Technische Installaties biedt je nog veel meer. Een informele, prettige werkomgeving waarin we zelfstandigheid en initiatief stimuleren. Een collegiale sfeer waarin we installaties bouwen die onze klanten optimaal comfort, veiligheid, duurzaamheid en een gezond binnenklimaat opleveren.

 

Bij HOMIJ heb je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Met bijna 600 medewerkers en 7 vestigingen door heel Nederland kun je bij HOMIJ namelijk alle kanten op. Gevarieerde projecten en volop kansen om jouw loopbaan vorm te geven zoals jij dat wilt. Het DNA van HOMIJ is een ABCD’tje. We zijn Actief en Betrokken. We leveren Comfort en Duurzaamheid. Spreekt jou dit aan? Kom dan als Leidinggevend monteur bij ons team. Want dan past jouw DNA bij HOMIJ!

Jouw profiel

Als je deze vacature bekijkt weet je al wat het werk betekent en wat we van jou in deze functie verwachten. Wel is belangrijk dat je flexibel en kwaliteitgericht bent. Voldoe je hieraan, check dan ook even deze laatste puntjes:

  • mbo-opleiding niveau 4 (werktuigbouwkunde of installatietechniek).
  • VCA-Vol (of bereid dit z.s.m. te behalen).
  • ervaring als Leidinggevend monteur of je bent toe aan een volgende stap als leidinggevend monteur.
  • je bent een gedreven vakman en communiceert makkelijk met collega’s en de klant.

Ons bedrijf

HOMIJ Technische Installaties is een van de grootste installatiebedrijven in Nederland. Met trots, vakmanschap én plezier werken we dagelijks aan de realisatie en het onderhoud van gebouwgebonden installaties die onze klanten optimaal werk- en leefcomfort bieden op het gebied van licht, lucht, water, data, energie en veiligheid. Waar wij werken, laten we onze sporen na. Zo krijgt elk gebouw ons HOMIJ-DNA. Meer over HOMIJ Ittervoort lees je op www.homij.nl/ittervoort.

Solliciteer nu!

Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met de heer Robin Crijns, telefonisch bereikbaar op 088-1861900. Heb je zin in deze functie? Aarzel niet, klik op de knop en solliciteer direct. We zien je reactie graag tegemoet. Veel succes!

 

Deze vacature wordt zelfstandig ingevuld.

Reacties van W&S bureaus of acquisitie naar aanleiding van deze vacature worden niet op prijs gesteld

+