icon-arrow-right
HomeWerken bijOverzicht vacatures Medewerker Communicatie & Marketing - HOMIJ Vianen

Medewerker Communicatie & Marketing - HOMIJ Vianen

2021-10-04

Wil jij continu werken aan betere interne en externe communicatie bij een organisatie met ruim 700 collega’s? Wil jij onze technische specialisten ondersteunen, zodat zij zich kunnen richten op energiezuinige installaties in gezonde en comfortabele gebouwen van morgen? Word Medewerker Communicatie & Marketing bij HOMIJ en #maakmorgenmogelijk

Wat ga jij doen?

Bij HOMIJ (onderdeel van VolkerWessels) ben je niet zomaar een medewerker. Bij ons krijg jij meer vrijheid en verantwoordelijkheid om zelf te ondernemen. Je hoeft niet voor alles goedkeuring te vragen maar weet dat alle expertise aanwezig is. Jij krijgt een zelfstandige rol in ons team. Samen met jouw commerciële collega's ga jij de best mogelijke (EMVI) tenderdocumenten verzorgen. Ook zul je op het brede vakgebied van marketing en communicatie hele diverse werkzaamheden uitvoeren. Van helpen bij het maken van carrièrevideo's (bijvoorbeeld deze) tot contentbeheer en -creatie voor social media en websites. Natuurlijk denk jij ook mee met een nieuwe campagne en schrijf je nieuwsberichten, projectteksten of een toelichting op onze onderhoudsaanpak. 

Past ons DNA bij jou?

Naast de gebouwen van morgen werken wij bij HOMIJ ook samen aan jouw toekomst. Wat wil jij doen over 5 jaar of over 10 jaar? Bij HOMIJ is alles mogelijk en kun jij jouw carrière “bouwen en onderhouden” zoals jij dat wilt. Net als vele collega’s voor jou. Ook belangrijk:

 

  • Dit is een fulltime functie. Wij vallen onder de CAO Metaal en techniek, zo krijg je een goed salaris, 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
  • Een platte organisatie zonder hiërarchie;
  • Wij geven jou alle vrijheid en verantwoordelijkheid in jouw functie. Pak jij de kansen? 
  • HOMIJ zorgt voor een goede inwerkperiode, een eigen academy, opleidingsmogelijkheden en nog veel meer voorwaarden.

Past jouw DNA bij HOMIJ?

Ga jij “Actief en Betrokken” om met jouw collega’s en relaties? Geloof jij in succes op de korte termijn door een succesvolle lange termijn samenwerking? Dan past ons DNA bij elkaar. Qua persoon:

  • ben je communicatief sterk en schrijf jij foutloze teksten maar lijkt ons logosch;-)
  • heb jij de opleiding en ervaring om op hbo-niveau samen te werken in een gedreven team;
  • heb jij naast algemene kennis over marketing / communicatie ook een specialisatie, bijvoorbeeld online marketing, omgevingscommunicatie of iets anders? Interessant, laat het weten!

Ons bedrijf

Gezonde, comfortabele en toekomstbestendige gebouwen. Daar staat HOMIJ voor. Ruim 700 HOMIJ’ers zetten zich in om duurzame gebouwen van morgen te bouwen en te onderhouden. Comfort en gezondheid van de gebruiker staan centraal. 

 

HOMIJ behoort tot de 10 grootste technische installatiebedrijven. Toch zal je merken dat onze vestigingen een lokaal karakter hebben en een sterke band met de omgeving hebben. 

 

HOMIJ is daarnaast onderdeel van VolkerWessels. Dit betekent dat HOMIJ onderdeel is van een ondernemend, financieel kerngezond en toekomstgericht concern waarin duurzaamheid, veiligheid en innovatie centraal staan. Jij hebt daardoor genoeg kansen om jezelf te ontwikkelen. Maak morgen mogelijk!

Solliciteer nu!

Enthousiast geworden? Mooi! Wij komen graag met jou in contact.

Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Martijn Haan, telefonisch bereikbaar op 06 5233 4699. Of klik hier om Martijn rechtstreeks te Whatsappen.

 

Heb jij interesse in deze functie? Aarzel niet, klik op de knop en solliciteer direct of maak je interesse kenbaar via werken@homij.nl. Hopelijk tot snel!

 

Informatie voor bureaus:

Deze vacature zetten wij op dit moment niet uit bij onze leveranciers. Wij willen deze vacature zelf invullen. Wij accepteren geen voorwaarden die ongevraagd, eventueel samen met een kandidaat, worden gestuurd. HOMIJ zet zelf opdrachten uit bij onze vaste leveranciers middels een opdracht met wederzijdse bevestiging.

 

Leverancier worden?

Neem contact op met Roy Fasen, Corporate Recruiter, via 06 5794 5602 of r.fasen@homij.nl  

#LI-RF1

+