icon-arrow-right
HomeWerken bijOverzicht vacatures Medewerker Contractvorming - HOMIJ Grote Projecten Vianen

Medewerker Contractvorming - HOMIJ Grote Projecten Vianen

2021-06-29

Wil jij zorgen dat de contractvorming van inkoopovereenkomsten op orde is en wij daarmee op juridisch gebied geen risico’s lopen, omdat de afspraken helder vastgelegd zijn? Wil jij werken bij een werkgever waar de nieuwste technieken worden gebruikt voor een duurzamer en energiezuiniger Nederland. Word Medewerker Contractvorming (16 -  32 uur per week) bij HOMIJ Grote Projecten in Vianen en #maakmorgenmogelijk.

Wat ga jij doen?

Bij HOMIJ (onderdeel van VolkerWessels) ben jij niet zomaar een medewerker. Bij ons krijg jij meer vrijheid en verantwoordelijkheid om zelf te ondernemen. Jij hoeft niet voor alles goedkeuring te vragen, jij neemt zelf initiatief. Uiteraard staan collega’s met hun expertise voor jou klaar als jij hulp nodig hebt.

 

Jouw werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het ondersteunen in de (schriftelijke) contractvorming. Dit doe je door relevante contractstukken te verzamelen (zoals aanvraagstukken, contractstukken van onze opdrachtgever, demarcatielijsten, offertes en het opstellen van documentenlijsten etc. etc. Je begrijpt het belang van het op een correcte wijze vastleggen van contractuele verplichtingen en/of afspraken en spant je in om uit de verzamelde informatie een correct onderbouwde en solide overeenkomst op te stellen. Jouw collega Bianca neemt jou hierin mee en zal je adviseren waar nodig.

Past ons DNA bij jou?

Bij HOMIJ werken we niet alleen aan de gebouwen van de toekomst, maar zeker ook aan jouw toekomst. Wat wil jij doen over 5 jaar of over 10 jaar? Bij HOMIJ zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Jij kan jouw carrière “bouwen en onderhouden” zoals jij dat wilt. Net zoals vele collega’s voor jou. (Check hier de verhalen van HOMIJ’ers aan het woord) 

 

 Ook belangrijk: 

  • De salarisschaal loopt van € 2.389,- tot en met € 3.822,- op basis van fulltime;
  • Deze functie is voor 16 - 32 uur per week;
  • Wij vallen onder de cao metaal en techniek technisch installatiebedrijf. Dat betekent een goed pensioen, 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen; 
  • HOMIJ is een platte organisatie zonder hiërarchie. De deur van, zowel jouw collega’s, als onze directeur Umberto staat altijd open voor jou.

Past jouw DNA bij HOMIJ?

Ga jij “Actief en Betrokken” om met jouw collega’s en relaties? Geloof jij in succes op de korte termijn door een succesvolle lange termijn samenwerking? Dan past ons DNA bij elkaar.

 

Qua persoon:

  • Heb je kennis van het opstellen van inkoopovereenkomsten in een projectomgeving;
  • Ben jij accuraat en hebt analyserend vermogen;
  • Begrijp je het belang van het correct verwoorden en schriftelijk vastleggen van contractuele afspraken;
  • Beheers jij de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift. Jij bent sterk in begrijpend lezen;
  • Ben je vasthoudend en heb je geen moeite met doorvragen tot alle zaken helder zijn.

Ons bedrijf

Gezonde, comfortabele en toekomstbestendige gebouwen. Daar staat HOMIJ voor. Ruim 700 HOMIJ’ers zetten zich in om duurzame gebouwen van morgen te bouwen en te onderhouden. Comfort en gezondheid van de gebruiker staan centraal. 

 

HOMIJ behoort tot de 10 grootste technische installatiebedrijven. Toch zal je merken dat onze vestigingen een lokaal karakter hebben en een sterke band met de omgeving hebben. 

 

HOMIJ is daarnaast onderdeel van VolkerWessels. Dit betekent dat HOMIJ onderdeel is van een ondernemend, financieel kerngezond en toekomstgericht concern waarin duurzaamheid, veiligheid en innovatie centraal staan. Jij hebt daardoor genoeg kansen om jezelf te ontwikkelen. Maak morgen mogelijk!  Meer over HOMIJ Grote Projecten lees je op www.homij.nl/groteprojecten.

Solliciteer nu!

Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Nicole Sebisanovic-Katz, telefonisch bereikbaar op 06 5022 4112. Heb je zin in deze functie? Aarzel niet, klik op de knop en solliciteer direct. We zien je reactie graag tegemoet. Veel succes! 

 

Deze vacature wordt zelfstandig ingevuld.

Reacties van W&S bureaus of acquisitie naar aanleiding van deze vacature worden niet op prijs gesteld.

#LI-RF1

+