icon-arrow-right
HomeWerken bijOverzicht vacatures Montageleider - HOMIJ Grote Projecten

Montageleider - HOMIJ Grote Projecten

2020-12-18

Wil jij graag meewerken aan de mooiste en grootste bouwprojecten in Nederland? Ben jij technisch goed onderlegd? En heb jij ervaring met leiding geven? Dan zoeken wij jou! Word montageleider bij HOMIJ en maak morgen mogelijk! 

Wat ga jij doen?

Als montageleider bij HOMIJ heb jij een uitdagende en verantwoordelijk baan. Jij bent de rechterhand van onze projectleider, waarbij je actief schakelt tussen uitvoering, projectleiding en klant. Tevens heb jij een leidinggevende positie en zorg je voor een goede voorbereiding en uitvoering van onze gave bouwprojecten!

Hierbij een greep uit jouw werkzaamheden:

 • Jij bent verantwoordelijk voor de projectplanning ten behoeve van montage en coördinatie. Je werkt veel samen met de projectleider en rapporteert dagelijks aan hem;
 • Jij zorgt voor een optimale inzet van jouw collega’s en ziet toe op een tijdige en correcte materiaalvoorziening;
 • Jij houdt je dagelijks bezig met de voortgang van de werkzaamheden en behandelt offertes;
 • Jij bent (mede) verantwoordelijk voor de veiligheid op de werkplaats.

Waarom kies jij voor HOMIJ?

Gezonde, comfortabele en toekomstbestendige gebouwen. Daar staat VolkerWessels Vastgoedbeheer voor. Wij leveren integrale dienstverlening op het gebied van beheer en onderhoud; bouwkundig, installatietechnisch en facilitair.

Daarnaast bieden wij jou het volgende:

 • Allereerst bieden wij jou een salaris tussen €2.692,00 en €4.595,00 bruto per maand. Dit is natuurlijk afhankelijk van je ervaring en opleiding;
 • Wij vinden de balans tussen werk en privé belangrijk! Daarom bieden wij jou 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen o.b.v. een fulltime dienstverband;
 • Daarnaast bieden wij jou een dynamische en verantwoordelijke baan binnen een gezond bedrijf voor 40 uur per week;
 • Een goede start is ontzettend belangrijk! Daarom bieden wij jou een mooi inwerktraject aan zodat je VolkerWessels Vastgoedbeheer zo snel mogelijk leert kennen. Er zijn tevens diverse mogelijkheden om je te ontwikkelen d.m.v. online trainingen en cursussen via onze eigen Academy;
 • Op zoek naar een informele en prettige werksfeer? Dan zit je goed. Door onze regionale vestigingen zijn de lijnen kort en werken we vanuit alle functies nauw met elkaar samen;
 • Tenslotte bieden wij jou zekerheid! Wij kijken uit naar een langdurige samenwerking waarbij je na één jaar kans hebt op een vast dienstverband.

Wat vragen wij van jou?

 • Jij staat stevig in je schoenen, hebt ervaring met het aansturen van een team en bent communicatief vaardig;
 • Jij hebt minimaal een afgeronde MBO 4 opleiding richting bijvoorbeeld Elektrotechniek en circa vijf jaar ervaring in een soortgelijke rol. Deze stap zie jij om je verder te ontwikkelen binnen de utiliteitsbranche in een hecht team, waar jouw kennis en inbreng enorm wordt gewaardeerd;
 • Jij bent technisch goed onderlegd. Het is fijn wanneer jij al bepaalde vaktechnische opleiding hebt behaald, zoals VOL VCA. Zo niet, dan ben jij diegene die zichzelf graag ontwikkelt en trainingen oppakt.

Ons bedrijf

Met trots, vakmanschap én plezier werken we dagelijks met zo’n 650 collega’s aan de realisatie en het onderhoud van gebouwgebonden installaties op het gebied van licht, lucht, water, data, energie en veiligheid. Hiermee zorgen we ervoor dat de gebouwen van onze klanten gezond, comfortabel en toekomstbestendig zijn.

 

HOMIJ Technische Installaties is een van de grootste installatiebedrijven in Nederland. Toch zal je merken dat onze vestigingen een lokaal karakter hebben. Groot, maar toch klein.

 

HOMIJ is een Koninklijke VolkerWessels onderneming. Dit betekent dat HOMIJ onderdeel is van een ondernemend en toekomstgericht concern waarin duurzaamheid, veiligheid en innovatie centraal staan. Je hebt daardoor genoeg kansen om je te ontwikkelen. Haak aan en Maak Morgen Mogelijk!

Solliciteer nu!

Enthousiast geworden? Leuk! Wacht niet te lang en solliciteer snel. Je kunt reageren door te mailen naar werken@homij.nl of op onderstaande knop te klikken! Wij nemen vervolgens contact met jou op. Heb je nog vragen? Neem gerust even contact op met Nicole via het telefoonnummer 06 50224112.  Hopelijk spreken we jou snel!


Bureaus, leg de telefoon maar neer. Wij vervullen deze vacature zelf.

+