icon-arrow-right
HomeWerken bijOverzicht vacatures Montageleider Werktuigbouwkunde - HOMIJ Ittervoort

Montageleider Werktuigbouwkunde - HOMIJ Ittervoort

2019-07-17

Ben jij een enthousiaste leider en organisator met een stevig karakter? Dan ben jij de fulltime Montageleider die we zoeken. Jouw DNA past bij HOMIJ!

1200x350-montage-breed.jpg

Jouw DNA past bij HOMIJ!

Als Montageleider verlies je het een kwalitatief en goede realisatie van je project niet uit het oog. Je hebt passie voor installatietechniek en bent creatief. Bij HOMIJ mag je rekenen op een prima salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Maar HOMIJ Technische Installaties biedt je nog veel meer. Een informele, prettige werkomgeving waarin we zelfstandigheid en initiatief stimuleren. Een collegiale sfeer waarin we installaties bouwen die onze klanten optimaal comfort, veiligheid, duurzaamheid en een gezond binnenklimaat opleveren. Bij HOMIJ heb je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Met bijna 600 medewerkers en 7 vestigingen door heel Nederland kun je bij HOMIJ namelijk alle kanten op. Gevarieerde projecten en volop kansen om jouw loopbaan vorm te geven zoals jij dat wilt. Het DNA van HOMIJ is een ABCD’tje. We zijn Actief en Betrokken. We leveren Comfort en Duurzaamheid. Spreekt jou dit aan? Kom dan als Montageleider bij ons team. Want dan past jouw DNA bij HOMIJ!

Jouw profiel

Als je deze vacature bekijkt weet je al wat het werk betekent en wat we van jou in deze functie verwachten. Wel is belangrijk dat je financieel bewust en resultaatgerichtbent. Voldoe je hieraan, check dan ook even deze laatste puntjes:

  • Minimaal een mbo niveau 4 opleiding of hbo opleiding werktuigbouwkunde.
  • 3 tot 5 jaar werkervaring in de multidisciplinaire utiliteitsprojecten.
  • Ervaring in werken met BIM protocollen en LEAN bouwen.
  • In bezit van VCA-VOL certificaat.

Ons bedrijf

HOMIJ Technische Installaties is een van de grootste installatiebedrijven in Nederland. Met trots, vakmanschap én plezier werken we dagelijks aan de realisatie en het onderhoud van gebouwgebonden installaties die onze klanten optimaal werk- en leefcomfort bieden op het gebied van licht, lucht, water, data, energie en veiligheid. Waar wij werken, laten we onze sporen na. Zo krijgt elk gebouw ons HOMIJ-DNA. Meer over HOMIJ Ittervoort lees je op www.homij.nl/ittervoort.

Solliciteer nu!

Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met de heer Robin Crijns, telefonisch bereikbaar op 088-1861900 of per mail via r.crijns@homij.nl. Heb je zin in deze functie? Aarzel niet, klik op de knop en solliciteer direct. We zien je reactie graag tegemoet. Veel succes!

 

Deze vacature wordt zelfstandig ingevuld.

Reacties van W&S bureaus of acquisitie naar aanleiding van deze vacature worden niet op prijs gesteld

+