icon-arrow-right
HomeWerken bijOverzicht vacatures Monteur E Beheer en Onderhoud – HOMIJ Vianen

Monteur E Beheer en Onderhoud – HOMIJ Vianen

2019-02-27

Ben jij servicegericht, communicatief sterk en een echte teamplayer? Dan ben jij de monteur E die we zoeken. Jouw DNA past bij HOMIJ!

1200x350-montage1-breed.jpg

Jouw DNA past bij HOMIJ!

Als monteur zorg je voor het installeren en onderhouden van technische installaties en het oplossen van storingen in de installaties. Dit doe je volgens opgegeven specificaties en planning en met veel aandacht voorveiligheid.

 

Natuurlijk mag je als monteur bij HOMJ rekenen op een prima salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Maar HOMIJ Technische Installaties biedt je nog veel meer. Een informele, prettige werkomgeving waarin we zelfstandigheid en initiatief stimuleren. Een collegiale sfeer waarin we installaties bouwen die onze klanten optimaal comfort, veiligheid, duurzaamheid en een gezond binnenklimaat opleveren.

 

Bij HOMIJ heb je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Met bijna 600 medewerkers en 7 vestigingen door heel Nederland kun je bij HOMIJ namelijk alle kanten op. Gevarieerde projecten en volop kansen om jouw loopbaan vorm te geven zoals jij dat wilt. Het DNA van HOMIJ is een ABCD’tje. We zijn Actief en Betrokken. We leveren Comfort en Duurzaamheid. Spreekt jou dit aan? Kom dan als monteur E Beheer en Onderhoud bij ons team. Want dan past jouw DNA bij HOMIJ!

 

Jouw profiel

Als je deze vacature bekijkt weet je al wat het werk betekent en wat we van jou in deze functie verwachten. Wel is belangrijk dat je veiligheidsbewust en flexibel bent. Voldoe je hieraan, check dan ook even deze laatste puntjes:

  • Relevante mbo-opleiding elektrotechniek.
  • VCA-basis (of bereid dit z.s.m. te behalen).
  • Enkele jaren ervaring als monteur in utiliteitsbouw.

Ons bedrijf

HOMIJ Technische Installaties is een van de grootste installatiebedrijven in Nederland. Met trots, vakmanschap én plezier werken we dagelijks aan de realisatie en het onderhoud van gebouwgebonden installaties die onze klanten optimaal werk- en leefcomfort bieden op het gebied van licht, lucht, water, data, energie en veiligheid. Waar wij werken, laten we onze sporen na. Zo krijgt elk gebouw ons HOMIJ-DNA. Meer over HOMIJ Vianen lees je op www.homij.nl/vianen.

Solliciteer nu!

Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met de heer Paul van Aken, telefonisch bereikbaar op 06-20489388 of per mail via p.vanaken@homij.nl. Heb je zin in deze functie? Aarzel niet, klik op de knop en solliciteer direct. We zien je reactie graag tegemoet. Veel succes!

 

Deze vacature wordt zelfstandig ingevuld.

Reacties van W&S bureaus of acquisitie naar aanleiding van deze vacature worden niet op prijs gesteld.

+