icon-arrow-right
HomeWerken bijOverzicht vacatures Monteur Elektrotechniek - HOMIJ Grote Projecten

Monteur Elektrotechniek - HOMIJ Grote Projecten

2021-04-28

Wil jij meebouwen aan een energiezuiniger en duurzamer Nederland? Wil jij werken aan de grootste projecten van Nederland? Wil jij met de nieuwste technieken werken voor energiezuinige installaties in gezonde en comfortabele gebouwen van morgen? Word Monteur Elektrotechniek bij HOMIJ Grote Projecten (voornamelijk Randstad) en #maakmorgenmogelijk.

Wat ga jij doen?

Bij HOMIJ (onderdeel van VolkerWessels) ben je niet zomaar een Monteur. Bij ons krijg jij meer vrijheid en verantwoordelijkheid om zelf te ondernemen. Je hoeft niet voor alles goedkeuring te vragen maar weet dat alle expertise aanwezig is. Jij krijgt een zelfstandige rol in onze team Grote Projecten (circa 200fte) dat voornamelijk werkt aan grote en complexe projecten in de Randstad.

 

Als Monteur Elektrotechniek werk je gedurende enkele maanden op een groot en complex project. Dit kan een ziekenhuis zijn of een groot kantoorgebouw. Altijd werken wij alert en veilig. Ook krijg je bij HOMIJ alle kansen om te leren en door te groeien naar bijvoorbeeld Leidinggevend Monteur of Uitvoerder.

 

Er is ook interesse in jouw inbreng. Hoe kan jij huidige processen verbeteren binnen de mogelijkheden? Kom maar op met jouw ideeën, wij zijn benieuwd!

Past ons DNA bij jou?

Bij HOMIJ werken we niet alleen aan de gebouwen van de toekomst, maar zeker ook aan jouw toekomst. Wat wil jij doen over 5 jaar of over 10 jaar? Bij HOMIJ zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Jij kan jouw carrière “bouwen en onderhouden” zoals jij dat wilt. Net zoals vele collega’s voor jou. (Check hier de verhalen van HOMIJ’ers aan het woord) 

 

Ook belangrijk:  

  • De salarisschaal loopt van € 1.736,- t/m € 3.925,- voor Leidinggevend Monteur;
  • HOMIJ is een platte organisatie zonder hiërarchie. De deur van onze directeur Umberto staat altijd open voor jou;
  • Goed materiaal voor goede professionals. Of het nou een telefoon, een zware laptop of gereedschap is; bij HOMIJ ben jij verzekerd van goed materiaal;
  • Wij geven jou alle vrijheid en verantwoordelijkheid in jouw functie. Pak jij de kansen;
  • HOMIJ zorgt ook voor een goede inwerkperiode en diverse opleidingsmogelijkheden met onder andere een eigen academy en nog veel meer voorwaarden.

Past jouw DNA bij HOMIJ?

Ga jij "Actief en Betrokken” om met jouw collega’s en klanten? Geloof jij in succes op de korte termijn door een succesvolle lange termijn samenwerking? Dan past ons DNA bij elkaar. 

 

Qua persoon: 

  • Sta jij elke dag op om de best mogelijke prestatie te leveren. Kansen zijn er altijd;

  • Heb jij de elektrotechnische opleiding en ervaring om samen te werken in een ambitieus team;

  • Ben jij trots op wat jij doet en wil jij jouw vakmanschap blijven verbeteren. Net als wij;

  • Ben jij kitisch en zorgvuldig want de veiligheid en kwaliteit op jouw bouwplaats staat voorop!

Ons bedrijf

Gezonde, comfortabele en toekomstbestendige gebouwen. Daar staat HOMIJ voor. Ruim 700 HOMIJ’ers zetten zich in om duurzame gebouwen van morgen te bouwen en te onderhouden. Comfort en gezondheid van de gebruiker staan centraal.  

 

HOMIJ behoort tot de 10 grootste technische installatiebedrijven. Toch zal je merken dat onze vestigingen een lokaal karakter hebben en een sterke band met de omgeving hebben.  

 

HOMIJ is daarnaast onderdeel van VolkerWessels. Dit betekent dat HOMIJ onderdeel is van een ondernemend, financieel kerngezond en toekomstgericht concern waarin duurzaamheid, veiligheid en innovatie centraal staan. Jij hebt daardoor genoeg kansen om jezelf te ontwikkelen. Maak morgen mogelijk! 

Solliciteer nu!

Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Nicole Sebisanovic-Katz, telefonisch bereikbaar op 06-5022 4112. Heb je zin in deze functie? Aarzel niet, klik op de knop en solliciteer direct. We zien je reactie graag tegemoet. Veel succes! 

 

Deze vacature wordt zelfstandig ingevuld.

Reacties van W&S bureaus of acquisitie naar aanleiding van deze vacature worden niet op prijs gesteld.

+