icon-arrow-right
HomeWerken bijOverzicht vacatures Monteur Installatietechniek (W) - HOMIJ Groningen

Monteur Installatietechniek (W) - HOMIJ Groningen

2021-09-09

Wil jij meebouwen aan een energiezuiniger en duurzamer Nederland? Wil jij werken met de nieuwste technieken voor energiezuinige installaties in gezonde en comfortabele gebouwen van morgen? Wil jij óók bouwen aan jouw eigen carriere? Word Monteur Installatietechniek (W) bij HOMIJ Groningen en #maakmorgenmogelijk. 

Wat ga jij doen?

Bij HOMIJ (onderdeel van VolkerWessels) ben je niet zomaar een Monteur. Bij ons krijg jij meer vrijheid en verantwoordelijkheid om zelf te ondernemen. Je hoeft niet voor alles goedkeuring te vragen maar weet dat alle expertise aanwezig is. Jij krijgt een zelfstandige rol in onze Groningse vestiging (circa 103 fte). 

 

Als Monteur Installatietechniek werk je aan veel verschillende projecten, soms kort ( een paar dagen), soms lang (een paar maanden). Je werkt altijd op gave projecten zoals de Revitalisering Stadhuis GroningenWestCord Hotel Grote Markt en Polyganics. Ook krijg je bij HOMIJ Groningen alle kansen om te leren en door te groeien naar bijvoorbeeld Leidinggevend Monteur of Uitvoerder. 

 

Er is ook interesse in jouw inbreng. Hoe kan jij huidige processen verbeteren binnen de mogelijkheden? Kom maar op met jouw ideeën, wij zijn benieuwd!

Past ons DNA bij jou?

Bij HOMIJ werken we niet alleen aan de gebouwen van de toekomst, maar zeker ook aan jouw toekomst. Wat wil jij doen over 5 jaar of over 10 jaar? Bij HOMIJ zijn er ontzettend veel mogelijkheden, ook qua opleidingen. Jij kan jouw carrière “bouwen en onderhouden” zoals jij dat wilt. Net zoals vele collega’s voor jou. (Check hier de verhalen van HOMIJ’ers aan het woord) 

 

Ook belangrijk:  

  • De salarisschaal loopt van € 1.736,- ( voor Leerling Monteur) t/m € 3.925,- (voor Leidinggevend Monteur);
  • wij vallen onder de CAO metaal en techniek technisch Installatiebedrijf. Dat betekent een goed pensioen, 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
  • HOMIJ is een platte organisatie. De deur van onze directeuren Jan Nauta en Jan Broekema staan altijd open voor jou;
  • goed materiaal voor goede professionals. Of het nou een telefoon, een laptop of gereedschap is; bij HOMIJ ben jij verzekerd van goed materiaal;
  • wij geven jou alle vrijheid en verantwoordelijkheid in jouw functie. Pak jij de kansen;

HOMIJ zorgt ook voor een goede inwerkperiode en diverse opleidingsmogelijkheden met onder andere een eigen academy en nog veel meer voorwaarden.

Past jouw DNA bij HOMIJ?

Ga jij "Actief en Betrokken” om met jouw collega’s en klanten? Geloof jij in succes op de korte termijn door een succesvolle lange termijn samenwerking? Dan past ons DNA bij elkaar. 

 

Qua persoon: 

  • Sta jij elke dag op om de best mogelijke prestatie te leveren. Kansen zijn er altijd;

  • Heb jij de werktuigbouwkundige of installatietechnische opleiding en ervaring om samen te werken in een ambitieus team;

  • Ben jij trots op wat jij doet en wil jij jouw vakmanschap blijven verbeteren. Net als wij;

  • Ben jij kitisch en zorgvuldig want de veiligheid en kwaliteit op jouw bouwplaats staat voorop!

Ons bedrijf

Gezonde, comfortabele en toekomstbestendige gebouwen. Daar staat HOMIJ voor. Ruim 700 HOMIJ’ers zetten zich in om duurzame gebouwen van morgen te bouwen en te onderhouden. Comfort en gezondheid van de gebruiker staan centraal.  

 

HOMIJ behoort tot de 10 grootste technische installatiebedrijven. Toch zal je merken dat onze vestigingen een lokaal karakter hebben en een sterke band met de omgeving hebben.  

 

HOMIJ is daarnaast onderdeel van VolkerWessels. Dit betekent dat HOMIJ onderdeel is van een ondernemend, financieel kerngezond en toekomstgericht concern waarin duurzaamheid, veiligheid en innovatie centraal staan. Jij hebt daardoor genoeg kansen om jezelf te ontwikkelen. Maak morgen mogelijk! 

Solliciteer nu!

Enthousiast geworden? Wacht dan niet langer en solliciteer! We zijn erg benieuwd naar jou en schakelen graag snel in de selectieprocedure. Deze bestaat in ieder geval uit twee gesprekken.

 

Wil je meer informatie over deze vacature? Bel Matthijs Knol op 06 821 33 333 of klik hier Matthijs te Whatsappen.

 

Informatie voor bureaus:

Deze vacature zetten wij op dit moment niet uit bij leveranciers. Wij willen deze vacature zelf invullen. Wij accepteren geen voorwaarden die ongevraagd, eventueel samen met een kandidaat, worden gestuurd. HOMIJ zet zelf opdrachten uit bij onze vaste leveranciers middels een opdracht met wederzijdse bevestiging.

 

Leverancier worden?

Neem contact op met Roy Fasen, Corporate Recruiter, via 06 5794 5602 of r.fasen@homij.nl  

#LI-RF1

+