icon-arrow-right
HomeWerken bijOverzicht vacatures Monteur Werktuigbouwkunde Gezondheidszorg – HOMIJ Amsterdam

Monteur Werktuigbouwkunde Gezondheidszorg – HOMIJ Amsterdam

2017-10-23

Wil jij techniek laten werken? Ben je gericht op kwaliteit en wil je samen werken met een collegiaal team in de gezondheidszorg? Dan ben jij de fulltime monteur die we zoeken. Jouw DNA past bij HOMIJ!

1200x350-montage-zorg2-breed.jpg

Jouw DNA past bij HOMIJ!

Als monteur gezondheidszorg zorg je voor het installeren van technische installaties in een 24/7 in bedrijf zijnde omgeving. Je bent je bewust van je omgeving en houdt daar te allen tijde rekening mee. Dit doe je volgens opgegeven specificaties en planning en met veel aandacht voor veiligheid.

 

Natuurlijk mag je als monteur rekenen op een prima salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Maar HOMIJ Technische Installaties biedt je nog veel meer. Een informele, prettige werkomgeving waarin we zelfstandigheid en initiatief stimuleren. Een collegiale sfeer waarin we installaties bouwen die onze klanten optimaal comfort, veiligheid, duurzaamheid en een gezond binnenklimaat opleveren.

 

Bij HOMIJ heb je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Met bijna 600 medewerkers en 7 vestigingen door heel Nederland kun je bij HOMIJ namelijk alle kanten op. Gevarieerde projecten en volop kansen om jouw loopbaan vorm te geven zoals jij dat wilt. Het DNA van HOMIJ is een ABCD’tje. We zijn Actief en Betrokken. We leveren Comfort en Duurzaamheid. Spreekt jou dit aan? Kom dan als monteur bij ons team. Want dan past jouw DNA bij HOMIJ!

Jouw profiel

Als je deze vacature bekijkt weet je al wat het werk betekent en wat we van jou in deze functie verwachten. Wel is belangrijk dat je veiligheidsbewust en flexibel bent. Voldoe je hieraan, check dan ook even deze laatste puntjes: 

  • Relevante opleiding
  • VCA-VOL (of bereid dit z.s.m. te behalen).
  • Enkele jaren ervaring als zelfstandig monteur

Ons bedrijf

Nergens meer dan in de gezondheidszorg draait het om mensen. Of het nu gaat om de patiënt of de medewerker van de zorginstelling. Beiden hebben de juiste technische voorzieningen nodig: of om verzorgd te worden, of om zorg te verlenen. Installatietechniek in de zorg is een specialisme. Vanuit HOMIJ Amsterdam wordt dagelijks gewerkt aan een goede zorgomgeving via de afdeling Care en Cure.

Solliciteer nu!

Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Bayram Kirbiz, telefonisch bereikbaar op 06-50816891 of per mail via b.kirbiz@homij.nl of met Henk Cats, telefonisch bereikbaar op 06-50224065 of per mail via h.cats@homij.nl. Heb je zin in deze functie? Aarzel niet, klik op de knop en solliciteer direct.

We zien je reactie graag tegemoet. Veel succes!

 

Deze vacature wordt zelfstandig ingevuld.

Reacties van W&S bureaus of acquisitie naar aanleiding van deze vacature worden niet op prijs gesteld

+