icon-arrow-right
HomeWerken bijOverzicht vacatures Productiemedewerker (16 - 40 uur) - HOMIJ Vianen

Productiemedewerker (16 - 40 uur) - HOMIJ Vianen

2021-08-10

Wil jij bijdragen aan een energiezuiniger en duurzamer Nederland? Wil jij in onze werkplaats delen van installaties en leidingwerk maken zodat jouw collega’s gezonde en comfortabele gebouwen van morgen kunnen realiseren? Wil jij flexibiliteit qua uren en veilig en gezellig werken? Kom werken in onze werkplaats in Vianen, eventueel als bijbaan en #maakmorgenmogelijk.

Wat ga jij doen?

Jouw collega’s maken de nieuwste en grootste gebouwen van Nederland zoals; Recente projecten van HOMIJ zijn Y Towers AmsterdamCentral Park Utrecht en Galaxy Tower Utrecht. Om dit op locatie snel en slim te doen, maken wij vooraf gedeeltes van deze installaties in onze werkplaats in Vianen. Jij gaat, onder begeleiding en met een goed inwerkprogramma, veilig en comfortabel werken aan deze installatiedelen. Bijvoorbeeld elektrotechnische kabels op maat maken en combineren met stopcontacten of patchpunten voor een datanetwerk. Er is alle ruimte om veilig en schoon te werken. Ook is het nieuwste gereedschap voor jou beschikbaar om mee te werken.

Past ons DNA bij jou?

Bij HOMIJ werken we niet alleen aan de gebouwen van de toekomst, maar zeker ook aan jouw toekomst. Wat wil jij doen over 5 jaar of over 10 jaar? Bij HOMIJ zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Jij kan jouw carrière “bouwen en onderhouden” zoals jij dat wilt. Net zoals vele collega’s voor jou.

 

Ook belangrijk:

-        Via ons eigen uitzendbureau Workforce wordt jij voorzien van goede planning en begeleiding. Jij kan werken wanneer jij dat wilt;

-        HOMIJ is een platte organisatie zonder hiërarchie. De deur van de manager, Frits staat altijd open voor jou.

Past jouw DNA bij HOMIJ?

Kun jij nauwkeurig en georganiseerd werken? Wil jij bij grote iconische gebouwen kunnen zeggen dat jij daar aan hebt gewerkt? Dan past ons DNA bij elkaar.

 

Qua persoon:

Ben jij beschikbaar voor minimaal 16 uur per week, te verdelen over diensten van minimaal 4 uur;

Heb jij de juiste drive om te nauwkeurig en georganiseerd te werken;

Ben jij trots op wat jij doet en wil jij vakmanschap leren in de techniek. Net als wij.

Ons bedrijf

Gezonde, comfortabele en toekomstbestendige gebouwen. Daar staat HOMIJ voor. Ruim 700 HOMIJ’ers zetten zich in om duurzame gebouwen van morgen te bouwen en te onderhouden. Comfort en gezondheid van de gebruiker staan centraal.

 

HOMIJ behoort tot de 10 grootste technische installatiebedrijven. Toch zal je merken dat onze vestigingen een lokaal karakter hebben en een sterke band met de omgeving hebben.

 

HOMIJ is daarnaast onderdeel van VolkerWessels. Dit betekent dat HOMIJ onderdeel is van een ondernemend, financieel kerngezond en toekomstgericht concern waarin duurzaamheid, veiligheid en innovatie centraal staan. Jij hebt daardoor genoeg kansen om jezelf te ontwikkelen. Maak morgen mogelijk!

Solliciteer nu!

Enthousiast geworden? Wacht dan niet langer en solliciteer! We zijn erg benieuwd naar jou en schakelen graag snel in de selectieprocedure. Deze bestaat in ieder geval uit twee gesprekken.

 

Wil je meer informatie over deze vacature? Bel of WhatsApp Roy Fasen op 06 5794 5602. Meer informatie over werken bij HOMIJ vind je op www.homij.nl. 

+