icon-arrow-right
HomeWerken bijOverzicht vacatures Projectcontroller - HOMIJ Grote Projecten

Projectcontroller - HOMIJ Grote Projecten

2020-09-22

Je bent verantwoordelijk voor het beheren en monitoren van de projectadministratie bij de mooiste en grootste projecten. Je staat stevig in je schoenen. Jij bent de Projectcontroller die we zoeken!

Wat jij mag verwachten van HOMIJ

Gezonde, comfortabele en toekomstbestendige gebouwen. Daar staat HOMIJ voor. Onze klanten hebben wensen voor hun werk- en leefklimaat: comfort, licht, lucht, energie. Wij vertalen deze wensen naar de juiste installaties.

 

Jij mag onder andere het volgende verwachten als je bij HOMIJ komt werken:

  • Aansprekende en uitdagende projecten;
  • Een informele en prettige werksfeer. We werken in een platte organisatiestructuur, dat betekent dat alle deuren altijd voor iedereen open staan;
  • Volop kansen om jezelf te ontwikkelen en doorgroeimogelijkheden. HOMIJ heeft onder andere een eigen Academy met een groot aanbod aan cursussen en trainingen;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen per jaar (op basis van een 40-urige werkweek);
  • Goed materiaal voor goede professionals. Of het nou een telefoon van de zaak, een laptop of gereedschap is; bij HOMIJ ben je verzekerd van goed materiaal.

 

Lees hier meer over wat HOMIJ jou te bieden heeft.

Projectcontroller bij HOMIJ Grote Projecten

Jij bent als Projectcontroller van de vestiging Grote Projecten verantwoordelijk voor het beheren en monitoren van de projectadministratie van de grootste projecten. Als sparringpartner van de Projectmanager rapporteer je de voortgang aan het Vestigingshoofd F&C. Je verzorgt de periodieke rapportages, mede op locatie. Verder bewaak je het facturatieproces, de juistheid van vastlegging meer-  en minderwerken, de voortgang en prognoses. 

 

Als je deze vacature bekijkt weet je al wat het werk inhoudt en wat we van jou in deze functie verwachten. Belangrijk is dat je aantoonbare ervaring hebt met Excel, ervaring met Navision is een pré. Daarnaast vinden wij analytisch vermogen, communicatieve vaardigheden en een dienstverlenende instelling belangrijk. Voldoe je hieraan, check dan ook even deze laatste puntjes:

  • Je hebt tenminste een hbo-werk- en denkniveau;
  • Je weet cijfers en rapportages te doorgronden;
  • Je hebt affiniteit met techniek;
  • Je staat stevig in je schoenen.

Ons bedrijf

Met trots, vakmanschap én plezier werken we dagelijks met ruim 600 collega’s aan de realisatie en het onderhoud van gebouwgebonden installaties op het gebied van licht, lucht, water, data, energie en veiligheid. Hiermee zorgen we ervoor dat de gebouwen van onze klanten gezond, comfortabel en toekomstbestendig zijn.

 

HOMIJ Technische Installaties is een van de grootste installatiebedrijven in Nederland. Toch zal je merken dat onze vestigingen een lokaal karakter hebben. Groot, maar toch klein.

 

HOMIJ is een Koninklijke VolkerWessels onderneming. Dit betekent dat HOMIJ onderdeel is van een ondernemend en toekomstgericht concern waarin duurzaamheid, veiligheid en innovatie centraal staan. Je hebt daardoor genoeg kansen om je te ontwikkelen. Haak aan en Maak Morgen Mogelijk!

Solliciteer nu!

Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Nicole Katz, telefonisch en via WhatsApp bereikbaar op 06-50224112 of per mail via n.katz@homij.nl. Heb je zin in deze functie? Aarzel niet, klik op de knop en solliciteer direct.

 

We zien je reactie graag tegemoet. Veel succes!

+