icon-arrow-right
HomeWerken bijOverzicht vacatures Projectleider– Projectleider – HOMIJ Duurzame Energie Concepten (DEC)

Projectleider– Projectleider – HOMIJ Duurzame Energie Concepten (DEC)

2019-10-03

Jij bent als Projectleider van HOMIJ DEC verantwoordelijk voor een duurzame toekomst. Jij zorgt er namelijk voor dat duurzame projecten goed verlopen, waarbij we innovatieve techniek toepassen. 

Wat jij mag verwachten van DEC

Het begint met ambities, duurzame ambities. HOMIJ DEC zet deze ambities om in duurzame energieconcepten. We vertalen deze concepten vervolgens naar concrete technische oplossingen en passen deze toe. Daar hebben we jouw hulp bij nodig!

 

Jij mag onder andere het volgende verwachten als je bij HOMIJ DEC komt werken:

 • Aansprekende en uitdagende projecten;
 • Een informele en prettige werksfeer. We werken in een platte organisatiestructuur, dat betekent dat alle deuren altijd voor iedereen open staan;
 • Volop kansen om jezelf te ontwikkelen en doorgroeimogelijkheden. HOMIJ DEC heeft onder andere een eigen Academy met een groot aanbod aan cursussen en trainingen;
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
 • Goed materiaal voor goede professionals. Of het nou een telefoon van de zaak, een laptop of gereedschap is; bij HOMIJ DEC ben je verzekerd van goed materiaal.

 

Lees hier meer over wat HOMIJ DEC  jou te bieden heeft.

Projectleider bij DEC

Als Projectleider bij DEC  ben je onderdeel van het technische hart van onze operationele organisatie. Van het bedenken en ontwerpen tot het realiseren van de installaties voor zeer duurzame woningen. Je begeleidt en bewaakt de realisatie van de prefabricering van installaties in de productiehallen en op de bouwlocaties.

 

Het is belangrijk dat je kwaliteitsgericht en proactief bent en dat je organiserend vermogen hebt. Voldoe je hieraan, check dan ook nog even deze laatste punten:

 • Je hebt een diploma mbo-niveau 4 of HBO, engineering elektrotechniek en affiniteit met werktuigbouwkunde;
 • Kennis van meet- en regelsystemen;
 • Je bent communicatief vaardig;
 • In staat zowel in teamverband als zelfstandig te werken;
 • Je weet de ontwerpen over te dragen naar de realisatie van prefabricatie en naar de monteurs;
 • Je ziet toe op de productie en tijdige realisatie van de producten.

Ons bedrijf

Met trots, vakmanschap én plezier werken we dagelijks aan het omzetten van ambities in de gebouwde omgeving naar Duurzame Energie concepten. HOMIJ DEC helpt bij verduurzaming of zelfs energieneutraal maken van woningen en draagt bij aan een gezonde, comfortabele en toekomstbestendig leefomgeving.

 

HOMIJ DEC is een Koninklijke VolkerWessels onderneming. Dit betekent dat we onderdeel zijn van een ondernemend en toekomstgericht concern waarin duurzaamheid, veiligheid en innovatie centraal staan. Je hebt daardoor genoeg kansen om je te ontwikkelen. Haak aan en Maak Morgen Mogelijk!

 

Meer over HOMIJ DEC  lees je op www.homijdec.nl

Solliciteer nu!

Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met de heer R. Hennekeij, telefonisch of via whatsapp bereikbaar op 06-27740139 of per mail via r.hennekeij@homij.nl.

 

Heb je zin in deze functie? Aarzel niet, klik op de knop en solliciteer direct. We zien je reactie graag tegemoet. Veel succes!

 

Deze vacature wordt zelfstandig ingevuld. Reacties van W&S bureaus of acquisitie naar aanleiding van deze vacature worden niet op prijs gesteld.

+