icon-arrow-right
HomeWerken bijOverzicht vacatures Projectleider - HOMIJ Vianen

Projectleider - HOMIJ Vianen

2020-12-09

Wil jij graag meewerken aan de meest gave projecten in Nederland? Zit organiseren in jouw DNA? En leid jij alles graag in goede banen? Dan zoeken wij jou! Word Projectleider bij HOMIJ en maak morgen mogelijk! 

Wat ga jij doen?

Als projectleider voor HOMIJ Vianen heb jij een verantwoordelijke en dynamische baan. Jij zorgt er namelijk voor dat alle projecten zijn voorzien van een strakke en haalbare planning. Tevens zorg jij ervoor dat deze planning wordt gevolgd.

 

Ben jij een beginnend projectleider? Of juist al meer ervaren? Wij komen graag met jou in contact.

 

Hierbij een greep uit jouw werkzaamheden:

 • Jij geeft leiding aan het projectteam van de projecten waar je aan werkt;
 • Jij bewaakt en bent verantwoordelijk voor de organisatie, voortgang, kwaliteit, budget en informatie van de betreffende projecten;
 • Jij signaleert afwijkingen van de contractafspraken en rapporteert deze aan je leidinggevende;
 • Jij initieert projectevaluaties, zowel intern als extern;
 • Jij geeft leiding aan en beheert het projectteam inzake aantal, samenstellingen, niveau, vakspecialisme vakontwikkeling, werksfeer, veilige werksituatie en ARBO;
 • Jij neemt deel aan werk- / bouwvergaderingen.

  Vianen is goed te bereiken vanuit de driehoek Utrecht, Veenendaal en Den Bosch.

Waarom kies jij voor HOMIJ?

HOMIJ behoort tot de top 10 van de installatiebranche in Nederland en is een onderdeel van VolkerWessels. Wij werken aan toekomstbestendige en kwalitatief hoogwaardige gebouwen. Met innovatieve en duurzame oplossingen leveren we comfort aan gebruikers van gebouwen. Dit doen we bij onderhoud, verduurzaming, renovatie en nieuwbouw.

 

Daarnaast bieden wij jou het volgende:

 • Wij bieden jou een dynamische en verantwoordelijke fulltime baan binnen een gezond bedrijf;
 • Wij bieden jou veel vrijheid, flexibiliteit en ruimte voor eigen inbreng;
 • Een goede start is ontzettend belangrijk! Daarom bieden wij jou een mooi inwerktraject aan zodat je HOMIJ zo snel mogelijk leert kennen. Er zijn tevens diverse mogelijkheden om je te ontwikkelen d.m.v. online trainingen en cursussen via onze eigen Academy. Ook behoort doorgroeien in functie tot de mogelijkheden;
 • Wij vinden de balans tussen werk en privé belangrijk! Daarom bieden wij jou 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen o.b.v. een fulltime dienstverband;
 • Natuurlijk bieden wij een laptop, mobiele telefoon en leaseauto, zodat jij je werk goed kunt uitvoeren;  
 • Tenslotte bieden wij jou een marktconform salaris tussen €3.009,00 en €5.917,00 bruto per maand. Dit is natuurlijk afhankelijk van je ervaring en opleiding.

Wat vragen wij van jou?

 • Jij ben servicegericht, communicatief vaardig en een echte teamplayer;
 • Jij hebt een afgeronde HBO opleiding bijvoorbeeld elektrotechniek of werktuigbouwkunde. Tevens heb jij (ruime) ervaring als projectleider in, bij voorkeur, integrale en multidisciplinaire utiliteitsprojecten;
 • Tenslotte heb jij ervaring in het werken met BIM protocollen en schakel je gemakkelijk en snel op diverse niveaus.

Ons bedrijf

Met trots, vakmanschap én plezier werken we dagelijks met zo’n 650 collega’s aan de realisatie en het onderhoud van gebouwgebonden installaties op het gebied van licht, lucht, water, data, energie en veiligheid. Hiermee zorgen we ervoor dat de gebouwen van onze klanten gezond, comfortabel en toekomstbestendig zijn.

 

HOMIJ Technische Installaties is een van de grootste installatiebedrijven in Nederland. Toch zal je merken dat onze vestigingen een lokaal karakter hebben. Groot, maar toch klein.

 

HOMIJ is een Koninklijke VolkerWessels onderneming. Dit betekent dat HOMIJ onderdeel is van een ondernemend en toekomstgericht concern waarin duurzaamheid, veiligheid en innovatie centraal staan. Je hebt daardoor genoeg kansen om je te ontwikkelen. Haak aan en Maak Morgen Mogelijk!

Solliciteer nu!

Enthousiast geworden? Aarzel niet, klik op de knop en solliciteer direct! Heb je nog vragen?
Neem gerust even contact op met John via het telefoonnummer 06-23341821. Natuurlijk mag je ook mailen naar j.vanmaren@homij.nl.  

 

Bureaus, leg de telefoon maar neer. Wij vervullen deze vacature zelf!

+