icon-arrow-right
HomeWerken bijOverzicht vacatures Projectleider Installatietechniek COW - HOMIJ Vianen

Projectleider Installatietechniek COW - HOMIJ Vianen

2021-04-23

Wil jij bouwen aan de grootste projecten van Nederland? Wil jij de nieuwste technieken gebruiken voor energiezuinige installaties in gezonde en comfortabele gebouwen van morgen? Wil jij bij iconische moderne gebouwen, zoals Westflank in Utrecht of Y Towers in Amsterdam, tegen jouw kinderen kunnen zeggen dat jij dat gebouwd hebt? Word Projectleider Installaties bij HOMIJ Grote Projecten, specialisatie CrossOver Woningbouw en #maakmorgenmogelijk.

Wat ga jij doen?

Bij HOMIJ (onderdeel van VolkerWessels) ben jij niet zomaar een Projectleider. Bij ons krijg jij meer vrijheid en verantwoordelijkheid om zelf te ondernemen. Jij hoeft niet voor alles goedkeuring te vragen, jij neemt zelf initiatief. Uiteraard staan collega’s met hun expertise voor jou klaar als jij hulp nodig hebt.

 

Jij krijgt een uitdagende rol in ons team CrossOver Woningbouw bij HOMIJ Grote Projecten. Als Projectleider ben je uiteraard verantwoordelijk voor  het organisatorisch, technisch en financieel realiseren van het project. Bij CrossOver Woningbouw ben je al vanaf het eerste moment betrokken. Jij werkt samen met de klant, de aannemer en onze engineers. Tijdens het gehele proces, van A tot Z,  geef jij leiding aan een team van circa 30 collega’s. Projecten die wij nu aan het realiseren zijn bijvoorbeeld;

Westerpark West en Buitenveldertselaan in Amsterdam.

 

Bij HOMIJ is er veel ruimte voor jouw inbreng. Hoe kan jij huidige processen verbeteren binnen de mogelijkheden? Kom maar op met jouw ideeën, wij zijn benieuwd!

Past ons DNA bij jou?

Bij HOMIJ werken we niet alleen aan de gebouwen van de toekomst, maar zeker ook aan jouw toekomst. Wat wil jij doen over 5 jaar of over 10 jaar? Bij HOMIJ zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Jij kan jouw carrière “bouwen en onderhouden” zoals jij dat wilt. Net zoals vele collega’s voor jou. (Check hier de verhalen van HOMIJ’ers aan het woord) 

 

 Ook belangrijk: 

  • De salarisschaal loopt van € 3.038,- tot en met € 5.973,-;
  • Wij vallen onder de CAO metaal en techniek technisch installatiebedrijf. Dat betekent een goed pensioen, 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen; 
  • HOMIJ is een platte organisatie zonder hiërarchie. De deur van onze directeur Umberto staat altijd open voor jou;
  • Goed materiaal voor goede professionals. Of het nou bedrijfskleding, een telefoon, een zware laptop of gereedschap is; bij HOMIJ ben jij verzekerd van goed materiaal;
  • Wij geven jou alle vrijheid en verantwoordelijkheid in jouw functie. Pak jij de kansen?

Past jouw DNA bij HOMIJ?

Ga jij “Actief en Betrokken” om met jouw collega’s en relaties? Geloof jij in succes op de korte termijn door een succesvolle lange termijn samenwerking? Dan past ons DNA bij elkaar.

 

Qua persoon:

  • Ken jij de bouwkolom goed. Jij bent communicatief vaardig en hebt commercieel inzicht;
  • Heb jij de technische opleiding en ervaring om op HBO+ niveau samen te werken in een ambitieus team;
  • Pak jij kansen want wij geven jouw alle vrijheid en verantwoordelijkheid in jouw functie;
  • Ben jij trots op wat jij doet en wil jij jouw vakmanschap blijven verbeteren. Net als wij.

Ons bedrijf

Gezonde, comfortabele en toekomstbestendige gebouwen. Daar staat HOMIJ voor. Ruim 700 HOMIJ’ers zetten zich in om duurzame gebouwen van morgen te bouwen en te onderhouden. Comfort en gezondheid van de gebruiker staan centraal. 

 

HOMIJ behoort tot de 10 grootste technische installatiebedrijven. Toch zal je merken dat onze vestigingen een lokaal karakter hebben en een sterke band met de omgeving hebben. 

 

HOMIJ is daarnaast onderdeel van VolkerWessels. Dit betekent dat HOMIJ onderdeel is van een ondernemend, financieel kerngezond en toekomstgericht concern waarin duurzaamheid, veiligheid en innovatie centraal staan. Jij hebt daardoor genoeg kansen om jezelf te ontwikkelen. Maak morgen mogelijk!  Meer over HOMIJ Grote Projecten lees je op www.homij.nl/groteprojecten.

Solliciteer nu!

Enthousiast geworden? Wacht dan niet langer en solliciteer! We zijn erg benieuwd naar jou en schakelen graag snel in de selectieprocedure. Deze bestaat in ieder geval uit twee gesprekken.

 

Wil je meer informatie over deze vacature? Bel of WhatsApp Roy Fasen op 06 5794 5602. Meer informatie over werken bij HOMIJ vind je op www.homij.nl.  

 

Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.

+