icon-arrow-right
HomeWerken bijOverzicht vacatures Projectleider - VolkerWessels Vastgoedbeheer

Projectleider - VolkerWessels Vastgoedbeheer

2020-10-05

Jij bent als Projectleider verantwoordelijk voor een goede uitvoering van belangrijke onderhoudswerkzaamheden. Je stuurt het team aan en stelt klantwensen centraal. En dat in een prachtig nieuw gebouw in het centrum van Den Haag.

Wat jij mag verwachten van VolkerWessels Vastgoedbeheer

Gezonde, comfortabele en toekomstbestendige gebouwen. Daar staat VolkerWessels Vastgoedbeheer voor. Wij leveren integrale dienstverlening op het gebied van beheer en onderhoud; bouwkundig, installatietechnisch en facilitair.

 

Jij mag onder andere het volgende verwachten als je bij VolkerWessels Vastgoedbeheer komt werken:

  • Aansprekende en uitdagende projecten;
  • Een informele en prettige werksfeer. We werken in een platte organisatiestructuur, dat betekent dat alle deuren altijd voor iedereen open staan;
  • Volop kansen om jezelf te ontwikkelen en genoeg doorgroeimogelijkheden. VolkerWessels Vastgoedbeheer heeft onder andere een eigen Academy met een groot aanbod aan cursussen en trainingen;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen per jaar (op basis  van een 40-urige werkweek);
  • Goed materiaal voor goede professionals. Of het nou een telefoon van de zaak, een laptop of gereedschap is; bij VolkerWessels Vastgoedbeheer ben je verzekerd van goed materiaal.

 

Lees hier meer over wat VolkerWessels Vastgoedbeheer jou te bieden heeft.

Projectleider bij VolkerWessels Vastgoedbeheer

Niet onbelangrijk: je komt op een prachtige plek te werken! Namelijk in hartje Den Haag, bij het nieuwe Onderwijs- en Cultuurcentrum Amare.

 

Het gebouw wordt circa 125 meter lang, 70 meter breed en 38 meter hoog en heeft een vloeroppervlak van zo’n 54.000 m2: ongerekend ongeveer 7,5 voetbalvelden. Er komt onder andere een theaterzaal met ongeveer 1.300 zitplaatsen, een concertzaal waar ongeveer 1.500 mensen in kunnen. Jij wordt verantwoordelijk voor dit prachtige gebouw. Je verliest het belang van de klant nooit uit het oog en je komt met creatieve oplossingen.

 

Als je deze vacature bekijkt weet je al wat het werk betekent en wat we van jou in deze functie verwachten. Wel is het belangrijk dat je een teamspeler bent en ervaring hebt met werken in bouwteamverband met onderhoudsfocus. Voldoe je hieraan, check dan ook even deze laatste puntjes:

  • HBO / WO Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde;
  • Specialistische en multidisciplinaire kennis;
  • Planningsvaardigheden;
  • Kennis van UAV-GC;
  • Commerciële vaardigheden.

Ons bedrijf

Met trots, vakmanschap én plezier zorgen wij ervoor dat gebouwen gezond, comfortabel en toekomstbestendig zijn. Dit doen wij door langlopende integrale beheer- en onderhoudscontracten aan te gaan. Een duurzame en transparante relatie met onze klanten staat centraal.

 

VolkerWessels Vastgoedbeheer is een Koninklijke VolkerWessels onderneming. Dit betekent dat VolkerWessels Vastgoedbeheer onderdeel is van een ondernemend en toekomstgericht concern waarin duurzaamheid, veiligheid en innovatie centraal staan. Je hebt daardoor genoeg kansen om je te ontwikkelen. Haak aan en Maak Morgen Mogelijk!

 

Meer over VolkerWessels Vastgoedbeheer lees je op www.vwvastgoedbeheer.nl.

Solliciteer nu!

Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Tom Werkhoven, telefonisch of via whatsapp bereikbaar op 06-11 60 17 86 of per mail via twerkhoven@volkerwessels.com.

 

Heb je zin in deze functie? Aarzel niet, klik op de knop en solliciteer direct. We zien je reactie graag tegemoet. Veel succes!

 

Deze vacature wordt zelfstandig ingevuld. Reacties van W&S bureaus of acquisitie naar aanleiding van deze vacature worden niet op prijs gesteld.

+