icon-arrow-right
HomeWerken bijOverzicht vacatures Projectleider-W Gezondheidszorg - HOMIJ Amsterdam

Projectleider-W Gezondheidszorg - HOMIJ Amsterdam

2019-03-08

Ben jij een enthousiaste leider en organisator met een stevig karakter? Dan ben jij de fulltime Projectleider werktuigbouwkunde gezondheidszorg die we zoeken. Jouw DNA past bij HOMIJ!

1200x350-projectleider-breed.jpg

Jouw DNA past bij HOMIJ!

Als Projectleider verlies je het belang van de klant en haar patiënten nooit uit het oog. Je bent creatief, hebt passie voor installatietechniek en ben je je bewust van de 24/7 in bedrijf zijnde zorgomgeving.

 

Bij HOMIJ mag je rekenen op een prima salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Maar HOMIJ Technische Installaties biedt je nog veel meer. Een informele, prettige werkomgeving waarin we zelfstandigheid en initiatief stimuleren. Een collegiale sfeer waarin we installaties bouwen die onze klanten optimaal comfort, veiligheid, duurzaamheid en een gezond binnenklimaat opleveren.

 

Bij HOMIJ heb je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Met bijna 600 medewerkers en 7 vestigingen door heel Nederland kun je bij HOMIJ namelijk alle kanten op. Gevarieerde projecten en volop kansen om jouw loopbaan vorm te geven zoals jij dat wilt. Het DNA van HOMIJ is een ABCD’tje. We zijn Actief en Betrokken. We leveren Comfort en Duurzaamheid. Spreekt jou dit aan? Kom dan als Projectleider bij ons team. Want dan past jouw DNA bij HOMIJ!

Jouw profiel

Als je deze vacature bekijkt weet je al wat het werk betekent en wat we van jou in deze functie verwachten. Wel is belangrijk dat je financieel bewust en resultaatgericht bent. Voldoe je hieraan, check dan ook even deze laatste puntjes:

  • Een relevante mbo/hbo-opleiding.
  • Kennis en ervaring met projectmanagementmethodieken
  • Werkervaring als projectleider in multidisciplinaire projecten in een zorgomgeving.
  • Communicatief zeer vaardig en kan makkelijk schakelen op alle niveaus.

Ons bedrijf

Nergens meer dan in de gezondheidszorg draait het om mensen. Of het nu gaat om de patiënt of de medewerker van de zorginstelling. Beiden hebben de juiste technische voorzieningen nodig: of om verzorgd te worden, of om zorg te verlenen. Installatietechniek in de zorg is een specialisme. Vanuit HOMIJ Amsterdam wordt dagelijks gewerkt aan een goede zorgomgeving via de afdeling Care en Cure.

 

Solliciteer nu!

Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Marc Meeder, telefonisch bereikbaar op 06-12748675 of per mail via m.meeder@homij.nl. Heb je zin in deze functie? Aarzel niet, klik op de knop en solliciteer direct. We zien je reactie graag tegemoet. Veel succes!

 

Deze vacature wordt zelfstandig ingevuld.

Reacties van W&S bureaus of acquisitie naar aanleiding van deze vacature worden niet op prijs gesteld.

+