icon-arrow-right
HomeWerken bijOverzicht vacatures Projectmanager - HOMIJ Grote Projecten

Projectmanager - HOMIJ Grote Projecten

2020-12-18

Je hebt als projectmanager een uitdagende en veelzijdige rol. Door jouw stevige karakter en duidelijke communicatie leid jij onze multidisciplinaire projecten in goede banen, zo maak jij morgen mogelijk!

Wat ga jij doen?

Als projectmanager bij HOMIJ Grote Projecten ben jij, in een breed scala van technische, organisatorische, commerciële en financiële aspecten, verantwoordelijk voor de realisatie van onze projecten. De projecten zijn zeer divers en variëren  van grote reguliere projecten tot (integrale) multidisciplinaire projecten.

Je werkzaamheden bestaan onder meer uit:

 • Coördinatie op multidisciplinaire en technische complexe projecten;
 • Leiding geven aan projectteams;
 • Contact onderhouden met opdrachtgevers, adviseurs en aannemers;
 • Opleveren van projecten aan de opdrachtgever, conform specificaties en contractuele afspraken.

Waarom kies jij voor HOMIJ?

 • HOMIJ Technische Installaties is een van de grootste installatiebedrijven in Nederland. Toch zal je merken dat onze vestigingen een lokaal karakter hebben. Groot, maar toch klein. Voor jou als projectmanager betekent het dat je door deze korte lijnen veel vrijheid en verantwoordelijkheid hebt in jouw rol. Tevens wordt jouw eigen inbreng enorm gewaardeerd; 
 • Hoogstaande technische complexe projecten, zoals bijvoorbeeld Y towers Amsterdam en Afas;
 • Wij bieden jou volop kansen om jezelf te ontwikkelen. Er zijn genoeg doorgroeimogelijkheden HOMIJ heeft onder andere een eigen Academy met een groot aanbod aan cursussen en trainingen;
 • Wij vinden de balans tussen werk en privé belangrijk. Daarom bieden wij jou 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen o.b.v. een fulltime dienstverband;
 • Uiteraard bieden we jou ook een marktconform salaris!

Wat vragen wij van jou?

Je bent een uitstekend onderhandelaar en hebt een stevig karakter. Je bent gewend om integrale multidisciplinaire projecten te leiden. Herken je je verder in onderstaand profiel? Dan ben jij de Projectmanager die wij zoeken.

 • Een afgeronde HBO/WO-opleiding en tenminste 5 jaar werkervaring op integrale bouwprojecten;
 • Een ondernemend Projectmanager in de installatietechniek;
 • Ervaring met multidisciplinaire aanpak;
 • Gedegen technische en financiële kennis.
 • Je hebt overtuigingskracht, bent motiverend en hebt een resultaatgerichte instelling.

Ons bedrijf

Met trots, vakmanschap én plezier werken we dagelijks met zo’n 650 collega’s aan de realisatie en het onderhoud van gebouwgebonden installaties op het gebied van licht, lucht, water, data, energie en veiligheid. Hiermee zorgen we ervoor dat de gebouwen van onze klanten gezond, comfortabel en toekomstbestendig zijn.

 

HOMIJ Technische Installaties is een van de grootste installatiebedrijven in Nederland. Toch zal je merken dat onze vestigingen een lokaal karakter hebben. Groot, maar toch klein.

 

HOMIJ is een Koninklijke VolkerWessels onderneming. Dit betekent dat HOMIJ onderdeel is van een ondernemend en toekomstgericht concern waarin duurzaamheid, veiligheid en innovatie centraal staan. Je hebt daardoor genoeg kansen om je te ontwikkelen. Haak aan en Maak Morgen Mogelijk!

Solliciteer nu!

Enthousiast geworden? Wacht dan niet langer en solliciteer! Wij komen graag in contact met jou. Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Nicole, telefonisch bereikbaar op 06-50224112. Heb je interesse in deze functie? Aarzel niet, klik op de knop en solliciteer direct of maak je interesse kenbaar via werken@homij.nl. We zien je reactie graag tegemoet. Hopelijk tot snel!

+